Henry Hinno: Elu käib täiega!

Uus ilme on Hinno sõnul klubi töötajatele ja klientidele võrdselt oluline, sest mälestusi on 10 aasta jooksul kogunenud liiga palju, et neid niisama kergelt unustada. "Kunagi, kui Woodstocki asemel oli juurikapood ja hiljem erinevate kaupade ärid, siis poleks vist uneski kellegil tulnud pähe sinna asutada tol hetkel eriti jabura ideena tunduv rokikohvik," muigab ta. "Rockmuusika hakkas just siis vaikselt tõusma tuhast ning koha rajajatel oli õnneks õigustatud idee. Mäletan selgesti, kuids rahvas arvas, et Woodstock tuleb väga mittekäivasse kohta. Praegu on see tänav oma asukoha tõttu väga populaarne. Elu käib täiega!" rõõmustab Hinno.

Mis oli Rockstarsi/Woodstocki asemel enne?

"Rockstarsi asemel oli kunagi restoran "Tänav" ja enne seda lihtsalt kelder, kuhu ennast sisse uuristati. Tore on nüüd vaadata seal laval tuntuid ja veel tundmatuid muusikuid ning jälgida nende arengut läbi aja. Julgust ja esimesi lavaproove on siin tänaseks suured pillimehed küll palju saanud ja väga meeldiv on neid uuesti ja jälle meil esinemas näha. Majal on olnud mitu arengu etappi ja nüüd saab ülemine korrus ehk Woodstock juba neljanda näo. Kolm korda oleme teinud ise seda vabast tahtest ja üks kord olime sunnitud seda tegema kuna Woodstock lammutati teatud öö maani maha. Uus kujundus on omamoodi kummardus ja jääv märk Eesti rock muusika ajaloole. Idee on ammu olnud meeles ja nüüd on see tehtud...tulge vaatama!" kutsub Hinno.

Uue näoga Woodstockil on lähiaja plaanid kenasti paigas. "Hetkel paistab hooaja lõpuni kontserttegevuses väga tihe graafik, saab näha erinevaid stiili bände nii siit kui mujalt," kinnitab ise ansamblis Shanon ja thrashmetal bändis Thrashless trumme taguv Hinno.

Ole kohal!