Kahel festivalipäeval astub lavale muljetavaldav kahurvägi koos ansamblitega. Teiste seas Kim Wilde, Camouflage, Secret Service, The Twins ja Anne Veski. Lisaks eksklusiivsete kavadega pop- ja discoansamblid/artistid – Silent Circle, C.C.Catch ja Ricchi E Poveri.

Oleks patt jääda sellest võimalusest ilma, kui sellised nimed esinevad meie „koduõuel“!

Esmakordselt debüteerivad kodumaise publiku ees Saksa discobänd Silent Circle. Poisid on väga põnevil ning hoolimata ansambli laulja Martin Tychen`i lennufoobia omapärast, oli ta nõus meie juurde sõitma maad mööda sõiduautoga. Ei tasu unustada ehedat Itaalia estraadi, mida viljeleb Ricchi e Poveri. Esmakordselt ajalooliselt astuvad nad Eesti publiku ette juba 29. juuni, reede õhtul. Unustamatud „Mamma Maria“ ja „Sarà perché ti amo“ on kindlasti laulud, mis mälusoppi talletunud juba pikkadeks aastateks.

C.C.Catch on vaieldamatult eestlaste suuri lemmikuid, kes oma loominguga on meid kostitanud alates 1985.aastast, kui muusikaturule ilmus „I Can Lose My Heart Tonight“ ning „ Cause You Are Young“. Caroline Mueller on viimast aastat suurtel lavadel ning 2012.aasta detsembris lõpetab pidulikult enda karjääri!

Synth-pop muusika sõpru rõõmustab The Twins. Ronny ja Sven koos anambliga on ette valmistanud tõelise hittide paraadi, milles ei pea pettuma.

Kahel festivali õhtul on tegevust ka pisematele ilmakodanikele. AirFun on kohal batuudilinnakuga. Närvikõdi pakub rodeohärg ning sky-jump. Samuti on võimalik osa saada veeatraktsioonidest.

Festivalialale püstitatakse Kroonika VIP ala, kus võib kohata mitmeid tuntuid avaliku elu persoone.

Külalised, kes peavad lugu heast ja kvaliteetsest veinist, on oodatud seda nautima veinialas.

Festivali avapäeva õhtul toodab Kanal2`uudistemagasin Reporter oma saate otse festivalialalt.

Tasub meenutada, et kõik kes soetavad pääsme Piletilevi keskkonnast, toetavad Kanal2`saate Kodutunne uue hooaja valmimist ning annetavad omalt poolt 1 euro heategevusse. Lisaks loosib Retrolegend koos Kodutunde saatega kõigi eelmüügist ostetud piletiostjate vahel välja 5000€ väärtuses köögi. Täpsem info ja reeglid kampaania kohta: www.retrolegend.ee

Olulised festivali eeskirjad ning soovitused leiate kodulehelt: www.retrolegend.ee

Naudime üheskoos head muusikat, nostalgitseme ja saame kokku Tallinna Lauluväljakul!