Kuna kaaluprobleemidega maadlev Andrus väga palju liikuda ei saa, siis on ta väga hästi kursis sellega, mis toimub laias maailmas – tal on kodus koguni kaheksa televiisorit, ehkki korraga suudab ta vaadata vaid üht. Kaalulangetamise saatesse Andrus enam minna ei viitsiks, ent „Õhtusöök viiele“ pakkumisest haaras ta rõõmuga kinni. Külalised saavad Andruse juures roogi, mis on ühtaegu nii traditsioonilised, kerged kui ka lihtsad.

Esimene eelroog: Praetud šampinjonid parmesani juustuga
Vaja läheb:

šampinjone
Parmesani juustu
õli
Valmistamine: Pese ja viiluta šampinjonid. Riivi parmesani juust. Prae šampinjonid õlisel pannil krõbedaks. Serveeri praetud šampinjonid ning puista peale riivitud parmesani juustu.

Teine eelroog: Kahe kapsa lurr
Vaja läheb:

kapsast
lillkapsast
1,5 l vett
kanapuljongikuubik tilliga
Valmistamine:
Haki kapsad ning pane kanapuljongisse keema. Keeda kuni komponendid on pehmed ning serveeri.

Pearoog: Praetud mulgikapsad külma kartuliga
Vaja läheb:

hapukapsast
odrakruupe
soolatud läbi kasvanud peekonit
soolapekki
kartulit
Valmistamine: Pane odrakruubid keema. Umbes 15 minuti pärast lisa hulka hapukapsas ning lase 10-15 minutit keeda. Samal ajal haki lihad. Lisa lihad potti ning keeda kuni kõik komponendid on valmis. Serveeri mulgikapsas keedetud kartulitega.

Magustoit: Kohupiimapläust
Vaja läheb:

kohupiima
hapukoort
sidrunit
kohvikoort
mustsõstraid
punaseid sõstraid
suhkrut
tärklist
Valmistamine: Kisselli valmistamiseks keeda sõstrad. Lahusta eelnevalt külmas vees tärklis ning sõstardele. Maitsesta kissell oma maitse järgi suhkruga. Samal sega omavahel kohupiim, hapukoor ja kohvikoor. Maitse andmiseks pigista kohupiima hulka ka sidrunimahla. Serveeri kohupiimasegu jahtunud kisselliga.