"Mõelge kui julmad on lapsed koolis. Kellegi ema või isa üritab saates ja kogu eesti rahva ees avalikult kaalu alla võtta. Võtab piinlikke poose ja ahastab oma kaalu pärast. Mida saates osalejate lapsed peavad tundma? Inimene peaks elama selliselt, et lapsel pole tema pärast häbi," sõnas kombeõpetaja Kallast.

TV 3 pressiesindaja Annely Adermann ütleb Publikule, et Kallasti seisukoht tekitas saates osalejate suhtes tekitas paljudes hämmingut osalejaid halvustava alatooni tõttu.

"Ühelt poolt on kurbnaljakas see, et juba arvustatakse saadet, mida veel nähtudki pole. Teiselt poolt on kummaline, et tervisliku elustiili propageerimist peetakse häbiväärseks," ütles TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Ta sõnab, et "Tantsi tagumik trimmi" pole enese eksponeerimise show ega aseta osalejaid alandavasse olukorda, vaid annab võimaluse üleliigsest kehakaalust asjatundjate toel vabaneda.

"Kõik sarjas osalejad on äärmiselt toredad ja positiivsed inimesed, kelle aluseta hukka mõistmine on mõistetamatu," imestas Adermann.