2008. aastal valminud film koosneb kolmest novellist, mida ühendavad kolme sajandit raamivad lood ühest pildist. Esimene lugu leiab aset 19. sajandi lõpus vanas talumajas, kus perekonnapea ei suuda leppida naise surmaga ja elab oma kujutlustes temaga ikka koos. Teine lugu toimub 20. sajandil II maailmasõja taustal. Nõukogude kindrali naine leiab oma mehe surnult tolle armukese korterist ja armukest ähvardab mahalaskmine välitribunalis. Kolmas lugu 21. sajandist on tänapäeva noorest linnalapsest, kes on sunnitud armastuse nimel oma põhimõtetest loobuma.

Seansi juhatavad sisse režissöör Zaza Urushadze ja näitlejanna Nata Murvanidze.


Teisipäeval ja kolmapäeval kl 19:00 linastub Artises tuntud Gruusia režissööri Nana Djordjadze film "Vikerkaaretegija". Möödunud aasta PÖFFil väga menukaks osutunud tragikoomiline lugu leiab aset maalilises mereäärses Batumi linnas. Poiss ja tüdruk ootavad tagasi oma isa, kes vanaisa juttude järgi on suur kangelane. Tegelikult on ta aga süütult vangi kukkunud tähtsusetu ilmajaamatöötaja Dato, kes tagasi koju saabudes avastab, et lapsed ei tunne teda enam ära ja naine on leidnud endale uue mehe. Ning Dato asub oma armastatut tagasi võitma. Ootamatu avastus, et tal on maagiline võime mõjutada ilma, viib võidule selle, mis üdini inimlik ja lihtne.

Filmis teeb kaasa ka Eesti näitleja Toomas Urb.


Lisaks kinos Artis toimuvatele seanssidele saab Gruusia filme nautida Kinomajas kuni 13. detsembrini! Vaata lähemalt www.kinomaja.ee


Federico Fellini on öelnud: "Gruusia kino on kummaline fenomen – eriline, filosoofiliselt kerge, peen ning samas lapselikult puhas ja süütu..."