Üks suvine festival ei saa mööduda ilma, et tänavakunstnikud meid oma maailma ei haaraks! Tänavakunstnikud toovad oma elava ja mängulise loomuga publikuni elu võlu ja valu, salapära ja selguse, huumori ja kurvema noodi. 22. Kuressaare merepäevadel on tänavakunstnikuid maailma eri paigust.

Shiva Grings Iirimaalt

Laulev, improviseeriv, armastusväärne kloun. Oma sõuga sulatab kunstnik iga olukorra unikaalseks ja suurepäraseks etteasteks. Töö käigus arenedes integreerib Shiva kõike enda ümbert – publikut, kohta, tuulepuhangut. Isegi tuvid on enesele teadmata osa etteastest. Lõpp on alati suurejooneline. karatenumber, tribüüt King-kongile, žongleerimine julge mehe õlgadel või erakordselt halenaljakas poksimatš.

Tänavakunstnikud Kuressaare Merepäevadel 9-11.08.2018: Anita Bertolami

Anita Bertolami Šveitsist

Anita etteaste on poeetiline rännak fantaasiamaailma. Kasutades oma keha peamise rekvisiidina, loob Anita rea võluvaid tegelaskujusid, puhudes neisse publiku silme all elu.

Iga uus isiksus võtab omale elu. Nipsakas juustest figuur viib ellu kadumistrikke, üllatades ennast samavõrd kui publikut. Pisike, suurte silmadega daam teeb tormi, kõht tunneb vajadust tõestada omaenda tugevust. Oma leebe võluga kutsuvad tegelaskujud publiku sõnatusse fantaasiakuningriiki.

Tänavakunstnikud Kuressaare merepäevadel 9-11.08.2018: Krista Palm

Krista Palm Art Eestist

Elavad skulptuurid on inspireeritud muinasjutust. Millisest? Kui tahate teada, siis tulge kohale ja vaadake ise järele. Päevasel ajal võite näha skulptuure linnatänavatel, aga õhtul ärkavad skulptuurid ellu ja tantsivad tulega.

Elavate skulptuuride kostüümid on disainitud Tartu kunstniku ja artisti Krista Palmi poolt, kes esineb koos enda partneri Elena Shkutiga.

Dan Le Man Kuressaare Merepäevadel 9-11.08.2018

Dan Le Man Austraaliast

Dan Le Man lõbustab pealtvaatajaid kummaliste tsirkusevigurite ja rumalate võlutrikkidega. Publiku kaasamist ja Eesti keele õppimist saadab, kui olete eriti tublid, ka ukulele mäng.

Tema etteasted sobivad igas vanuses vaatajatele ning jätavad teid naudingust itsitama ja kergemal sammul edasi minema.

Jaga
Kommentaarid