Bert On Beats leidis tee nn “globalbass” soundini juba eelmisel kümnendil ning on figureerinud selliste DJ-de settides nagu Sinden, Toddla T, Diplo, Brodinski, Foamo jpt. Bert on ametlikult remixinud selliseid tantsumuusika suurkujusid nagu Rudimental, Buraka Som Sistema, Gotan Project või ka jamaikalt pärit reggaedancehall superstaari Vybz Kartel.

“Jätkame talve kuumaks kütmist eriti hea tantsumuusikaga, mille autoriks on Eestist pärit Bert On Beats,” kirjutab plaadifirma oma kodulehel. Modern Vampires toob kuulajani kolm vägevat madalsagedustel mürtsuvat tantsuträkki, mis peegeldavad ehedat Trouble&Bass stiili. “Lugu “Modern Vampires” on meie dj settides figureerinud juba mitmeid kuid – unistav, DJ-sõbralik algus läheb üle pulbitsevaks tantsurütmiks ning leiab oma lõpu raskete löökide sügavuses. Süütu pealkirjaga “Flute Thing” on hullumeelne segu raskemeelsetest ning samas rõõmustavatest toonidest ning EP viimane lugu, “Get Your Freak On”, ühendab endas troopilised löökpillid, teravad süntesaatorihelid.

Trouble&Bass kõlab just nagu magamata ööd, mis veedetud tänavatel möllates, higi seintelt tilkumas ja kõlarid plahvatuse äärel. Juba kuus aastat on plaadifirma lisanud tantsupõrandatele toorest energiat, tuues kuulajateni igas vormis bassmuusikat. Trouble&Bass plaadifirma alt on oma muusikat välja andnud ka sellised bassmuusika suurnimed nagu DropTheLime, ACSlater, Zombies For Money, TombCrew jt.

Lugusid Bert On Beats debüütalbumilt “Antenna Of Tallinn” on mänginud paljud erinevad raadiojaamad, sealhulgas BBC1, BBC1xtra, KissFm, WDR ja RinseFM. Lisaks on Bert üles astunud mitmetel suurfestivalidel, näiteks Fusion Fest, AmsterdamDanceEvent, Mundialfest, Incubate, ja Latin Village, ning teeb hetkel koostööd erinevate artistidega Austriast, Brasiiliast, Curacaost, Ungarist ja USAst.