Lisaks Läti etteastele mitmed teised lähiajal plaanis olnud esinemised tühistanud Ellie Goulding saatis oma Baltikumi fännidele sõnumi. "Mul on väga kahju, et ma ei saa seda nädalavahetust veeta koos teiega. Ma ei tunne end hästi ning arstid ei soovita mul lähiajal lennureise ette võtta. Loodan teid kindlasti järgmisel aastal külastada," sõnas ta.

Positivuse 15. juuli päevapileti just Ellie Goldingu kontserdi pärast ostnuile pakutakse võimalust pilet kuni neljapäeva, 14. juuli südaööni tagastada või kasutada seda soovi korral 16. või 17. juulil. Lisainfot leiad Positivuse kodulehelt!

1990ndatel aastatel New Yorgi tantsuklubides plaadikeerutajana muusikalist teekonda alustanud Mark Ronson on kahtlemata üks kuumimaid nimesid viimase kahekümne aasta muusikabisnises, olles end kehtestanud nii andeka ja nutika produtsendi, DJ kui laulukirjutajana, kes arveldab sundimatult kogu popmuusika stiilinüanssidega hiphopist elektroonikani ja funk’ist alternatiivrokini.

Ronsonit on tunnustatud nii Grammy kui Brit Awards muusikaauhindadega ning ta on GQ ajakirja poolt valitud Ühendkuningriigi stiilseimaks meheks. Ta on teinud koostööd artistidega nagu Paul McCartney, Adele, Lana Del Rey, Duran Duran, Boy George, Bruno Mars, Ghostface Killah, Chic, Nile Rodgers, Stevie Wonder, Tame Impala jpt. Eeskätt seostatakse Ronsoni nime aga varalahkunud Amy Winehouse’i läbilöögialbumi "Back to Black" (2008) nelja Grammyga pärjatud produktsiooniga.

2011. aastal oma bändiga The Business Intl Positivusel esinenud Mark Ronson lubab Salacgrivasse naasta eepilise haardega DJ-setiga, mis on pühendatud spetsiaalselt festivali 10. aastapäevale. Ronsoni etteaste leiab aset Positivuse Lattelecomi laval reedel, 15. juulil algusega kell 23:30.