Olgu öeldud, et arvustuse lõpus oleva hääletuse põhjal on Tanjal rahva arvates hea võimalus võita - nimelt on lausa 25% hääletanud lugejaist andnud talle 12 punkti.

Edukaima Balti riigina Eurovisionil on Eestil briti kriitiku arvates palju tõestada, ent kas see ka õnnestub, jätab ta loo algul küsimuse õhku.

Meenutatakse ka, et Eesti valitses viimati Eurovisionil aastal 2001 kui Tanel Padar ja Dave Benton ning 2XL looga "Everybody" võidutsesid. Pärast seda maandus Sahlene "Runawayga" kolmandaks, ent sealt edasi on asjad veidi kehvemad olnud.

Kas Eesti on seekord valinud võiduloo, arutleb artikli autor, lisades: "Julgeb keegi toota eurostiilis euroloo Eurovisioniks? Tanja võttis kätte ja tegi seda."

Tema sõnul on aga asja varjukülg see, et seda võrreldakse kahjuks Loreeni "Euphoriaga", mida see ka meenutab. "Aga samas on tegu lõbusa looga, nii et vahet pole," leiab Greenwood oma arvustuses.

"Tanja pole aga Loreen ja kuigi ta on suurepärane laulja, pole ta nii "Amazing", mis teeb sellest veidi säästu-"Euphoria"."

Etteaste on mehe sõnul ka veidi Pinki "Try" mooodi ja ta võib ka laval oma puusa murda, mis on tõeline mure võistlusel juba alates ajast, kui Venemaa saatis 2012. aastal vanaemadegrupi end esindama - aga veidi võimsust juurde ja see on vähemalt meeldejääv, leiab ta lõpetuseks ja võtab kokku Tanja ja "Amazingu": "Tõele au andes võib see lugu vingerdada end kuskile keskele, aga samas, kui see on suurim probleem, on see ju hea uudis, kas pole?"