Kuna ööd on pimedad, pole patt hellitada end maitsva toidu ja hea muusikaga ka hilistel öötundidel, mistõttu on Clazzi köök avatud iga päev kuniks rahvast jätkub ja iganädalasse programmi lisandunud eksklusiivne kolmapäevane peosari Red Hot Wednesday.

Kuumade vürtsikate kolmapäevade märksõnadeks on sensuaalsus, tulised tunded ja veripunane värv, mis tervitab pidulisi nii sisekujunduses kui peakokk Emmanuel Wille'i erilistes suupistetes. Artistidevalikusse kuuluvad karismaatilised naislauljad, kes teevad oma repertuaariga kummarduse sellistele legendidele nagu Nancy Wilson, Aretha Franklin ja Etta James. Oma koht on ka nutikal joogivalikul ja vürtsikatel õhtu erishottidel. Need on peod, kus naised saavad tunda end tõeliste daamidena ja mehed tõeliste džentelmenidena.

Lisaks programmile on sügavust lisandunud ka Clazzi seni väga suvisele menüüle. Uuenenud sügistalvises toiduvalikus on maitseid ja tekstuure julgelt kombineeritud ja selle idee valguses on ühendatud näiteks suvine mojito-kokteil karamelliselt krõbedate ja vürtsikate kanatiibadega (Mojito Tango) ning lisatud ahvatlevaid metsaseeni mitmekesisele salatile (Võrratu Seenekvintett).


Jõuluhõngulisemad on Clazzi hõrgutiste perekonda lisandunud merikoger vürtsika apelsini-bataadipüreega ja mahlane vasika sisefilee krõbeda lehttaigna ja siidise kartulipüreega (Svingiv Merikoger ja Virtuoosne Vasikas).


Maitsemeeli paitab ka kuldne kõrvitsasupp üllatusliku suitsukalkuniga (Kõrvitsa Crescendo).

Suvistest magustoitudest tuleb hetkel hüvasti jätta Cointreau-marja-mascarponekreemiga (Puhas Eesti Elamus), kuid see tuleb tagasi uues kuues koos mõru šokolaadikreemi ja passioni-ananassimaiusega (Vallatu Lõppakord).

Kohtumiseni Clazzis!

Jaga
Kommentaarid