Nonii, lugupeetud esimesed esinejad. Mis emotsiooniga lavale lähete ja milliste seni kogetud esinemistega Rabarocki võrrelda annaks?

Mikk Tammepõld: Meie jaoks on see esimene festivaliesinemine bändi ajaloos ja kuna oleme varasemalt Rabarockil vaid kuulajana käinud, siis anname oma parima.

Viljar Norman: (mõtlikult) Pulss on viimastel päevadel kiirem olnud küll kui tavaliselt, aga käitumises veel kõrvalnähtusid täheldanud pole. Eks need ilmnevad siis laval, aga sisetunne ütleb, et tuleb väga hea live, ikkagi meie selle aasta esimene välikontsert!

Laur Joamets: Justnimelt. Me polegi uut materjali saanud veel väljas esitada, seega ei oska kohe võrrelda. Aga kontsert tuleb kindlasti hea, sest pillimeister tegi just äsja mu pillid kõik korda!(naerab)

Mis sa, Laur, lõhud siis oma pille väga, et neid pidevalt parandada on vaja?

Laur: Jah, sa pole siis tähele pannud, kuidas ma oma Telecasterit vastu võimu peksan?

Viljar ja Mikk: (vaikivad viisakalt)

Teil on teiste bändide hulgas palju sõpru ja tuttavaid. Kõik teavad, et te tunnete erilist hingesugulust Nevesise poistega. Aga nimetage veel mõni, kellel täna kätt tahaks suruda.

Viljar: Meie ja ilmselt paljud teised peavad Rabarocki muusikute ja bändide suguvõsa kokkutulekuks, seega ei eelistaks kedagi ja loodame näha ja kuulda võimalikult paljusid esinejaid ning elada kaasa neilegi, keda pole varem näinud. Ja siis sellest avastamisrõõmust võiksime juba rääkida pärast festarit. Aga ühte ma ütlen: The Dwarves'iga tahaks kohtuda!

Mikk: Lisaks Nevesisele tahaks juttu ajada Kukerpillidega.

Laur: Need India tüübid olid ka päris lahedad, kellega sa eile videointervjuud tegid. Menopaus? Menwhopause? Ma tahaks eriti rääkida selle turbanit kandva bassimehega. Ei, tegelikult peaks meie bassimees temaga rääkima. (naerab)

Kas plaanite esitada ka mõnd lugu, mida kummalgi Dramamama plaadil pole?

Viljar: Nägin kava ja seal oli kirjas "uus lugu", seega jah, on plaanis, rohkema info saamiseks pead kohale tulema!

Kuulge, aga see on veider, et Dramamama varem pole Rabarockil esinenud. Teil juba ette näidata 2 plaati, palju tunnustust, esinemisi, kõik pillimehed on sõbrad ja kolleegid...

Mikk: Ei oska öelda. Oleme oma rida ajanud, vaikselt aga sihikindlalt.

Viljar: (jätkab)..küll aga oskame öelda, miks Dramamama sellel aastal seal - see ju tükike meie Jägermeister Rock Liiga auhinnast! Kihvt värk, ma ütlen.

Laur: Kuule, Villu, me oleksime Rabakal siis ka, kui poleks Jägermeister Rock Liigat võitnud.

Kas see kriitika peab Rabarocki suhtes paika, et artistide valik on liiga laialivalguv? Pean silmas näiteks artiste nagu DubFX, Liis Lemsalu, Genka ja kõik muu, mis ka parima tahtmise puhul rocki kategooriasse ei mahu?

Villu: Ma ole kuulnud mingit tõsiseltvõetavad kriitikat ausalt öeldes kuulnud

Mikk: Festivalid peavadki olema ju varieeruva muusikavalikuga. Lai valik peaks pigem publikut rõõmustama, sest Rabarocki näol pole tegemist konkreetse žanri festariga, rock on liiga üldine liigitus.

Laur: Kes ei soovi hiphoppi, glämmrokki ja bluesi ühel territooriumil taluda, siis võib ju alati minna Hard Rock Laagrisse või Rock Rampile või tulgu kuulama meid mõnele bluusifestivalile!

Ohoo, millistel festivalidel Dramamamat siis veel kohata võib?

Laur: Me lähme väljamaale!

Mikk: Jah, 6. juulil esineme sellisel Leedu bluesifestivalil nagu Bliuzo Naktys ja 28. juulil Sigulda Blues Festivalil Lätis. Tõotab tulla vahva!

Bändi koosseisu kuuluvad Mikk Tammepõld, Laur Joamets, Viljar Norman ja Ott Adamson, kes astuvad lavale täna kell 16.00. Ole kohal!

Siit ka mõni uuem stiilinäide värskeimalt plaadilt "VIP":