Lugupeetud tugevama sugupoole esindaja, allpool on välja toodud sinu nõrkuste ehk mõttetegevuse, empaatiavõime ning seoste loomise rängad võimalikud tagajärjed. Olgem ausad, ka siinkirjutaja on nii mõnessegi allpool kirjeldatud jubedusse sisse astunud!

Meeste suurimad vead naistepäeval:

5. Lõhnaõli pour homme
Sa leiad poest mõnusalt ninasõõrmeid kõditava ja rahakotile uhkelt laksu andva odööri. Aga... sul võivad käbarad vägagi halvasti käia kui sellel seisab selges prantsuse keeles "pour homme". Suundu otsekohe sinna, kus domineerivad märgised "pour femme"!

4. Vale numbriga riided
Ausalt, suurem osa mehi ei muutu kord aastas arneniitudeks ega isegi zenjafookiniteks! Paljud seda siiski arvavad ning tulemuseks on kaltsufoorumite irooniaga vürtsitatud müügipakkumiste järsk tõus märtsi teisel poolel.

3. Vale kuupäev
Ei, naistepäev ei ole maikuus ega ka sügisel! See on 8. märtsil ja võib lubada, et seda mitte teades on hommikul koibi voodist välja ajades oma õrnema poole ees viimase räbala tunne. Harjuta ennast kalendrit kasutama.

2. Julguse võtmine
Arvad, et naine on nii võluv, et enne on vaja minna baari väikest julguse schnabilivopskit tegema? Unusta ära! Isegi kui proovisid väga peent napsu, on sinu isiklik peenetundelisus nagu peoga pühitud. ...ja ka kõige kallim ja tammevaadist imetud vägijook muudab hingeõhu mitte-naisepäevalikuks lebraks!

1. Nimi
Oma jõulise olekuga suudavad mehed tihtilugu unustada peamise - naise nime! Teine variant on veel hullem - sulle tuleb keelele vale nimi. Viimase variandi puhul oled tõenäoliselt üldse vales kohas. Ränk!