MiaMee muusikas kohtub akustiliste pillide kõla elektroonikaga. Ansambel viljeleb eksperimentaalmuusikat, jättes ruumi mängulisusele ja improvisatsioonile. Looga "Fearful Heart" jõuti tänavusel Eesti Laulul poolfinaali.

Mart Soo ja Taavi Kerikmäe on kogenud ja hinnatud muusikud just erinevate soundide leidmisel ja arendamisel. Seda rolli jätkavad nad ka ansamblis MiaMee. Koos ja eraldi on nad mänginud sellistes kollektiivides nagu Broken Time Orchestra, ASK, Weekend Guitar Trio ja lisaks teinud koostööd paljude teiste hinnatud muusikutega Eestist ja mujalt ilmast.

Tõnu Tubli on kaasategev paljudes koosseisudes, sealhulgas Paabel, Kali Briis, Machineries of Joy, tribute to Bill Evans jpt. Tõnu õpib muusikat Viljandi Kultuuriakadeemias. MiaMee muusika autor ja laulja Liina Saar.

"Lihvimata teemant, millel eesti muusika ekspordile mõeldes võib olla suur potentsiaal, kui tegijatel jätkub jaksu samas võtmes edasi liikuda. Liina Saare erilaadne intonatsioon inglise keeles laulmisel mõjus selle kontserdi kontekstis kuidagi ebamaiselt ja duoga Kerikmäe-Soo on leitud väga hea klapp." (Ivo Heinloo, Sirp 14.11.13)

Tallinn Music Weekil ühineb ansambliga huvitav tšellist ja laulja Anni Egecioglu, kes mängib ka ansamblis nimega Elifantree.

MiaMee muusikaga saad tutvuda Liina Saare SoundCloud lehel lähemalt!

Esitluskontserdid toimuvad ka:

26.03 Viljandi Pärimusmuusika Ait, kl 20.00

27.03, Tallinn, Philly Joe's jazziklubi, kl 19.00