Kolme suurepärase ansambli ühiskontsert toimub seoses Aron "Orants" Urb´i fotonäitusega "Soolo", mis omakorda leiab aset näituste sarja "Hea Muusika Näitus" raames, mis toob publikuni parimad fotojäädvustused kodumaistest rokkstaaridest.

Omanäolist ja kvaliteetset indie-muusikat loov Junk Riot on küll veel üsna noor bänd, ent juba pälvinud küllaldaselt tunnustust mitmete kontsertidega nii Eestis kui välismaal. 2009. aastal võitis Junk Riot ka Delfi noortebändide konkursi ning see saavutus on seni ansamblile vaid hoogu juurde andnud.

Tänaseks juba kaks ametlikku ning täispikka albumit välja andnud Ans.
Andur tõestab jätkuvalt ja ilmekalt, et eestikeelse indie tulevik ei ole sugugi tume – pigem vastupidi. Kunagi mäletatakse ehk neid nelja Paide kutti kui Eesti Indie Päästjaid.

Eesti muusikaauhindade galal pälvis legendaarseima ja rokkivaima kodumaise indie-bändi album «Ringrada» aasta albumi tiitli ning Röövel Ööbik tunnistati ka aasta rokkartistiks. Seega on neljapäeval kõigil huvilistel võimalik näha sõltumatu žürii poolt Eesti hetke parimaks rokkbändiks tunnistatud grupeeringut ning kuulda lugusid koduvabariigi parimalt albumilt - pärast seda pidu on kvaliteedilatt kõigi teiste rokiürituste jaoks seatud juba taevakõrgusesse.

"Featuring: Orants" toimub sel neljapäeval, 4. märtsil Tallinnas, Von Krahli teatri baaris (Rataskaevu 10) algusega kell 21.00.