Soul Militia, kes hetkel stuudioseinte vahel uue materjali kallal töötab, astub üle mitme hea aasta taaskord lavale! Kaido Põldma, Lauri Pihlap ning Semy Morgun taasühinesid Soul Militia nime all 2011. aasta sügisel peale viie aastast pausi. Soul Militia comeback-singel, "The Future Is Now", valiti konkursil EESTI LAUL 2012 poolfinalistide hulka.

Nokia kontserdimajas toimuvas laupäevases laulukonkursi finaalis astub Soul Militiast tuntud Semy lavale projekti POP Maniacs koosseisus. Just sellele loole hoiavad noormehed kõige enam pöialt. 3. märtsil klubis Hollywood toimuval mini-live'l on aga rahval võimalik näha ja kuulda ansambli Soul Militia tuntumaid lugusid ning hetke värskeimat singlit, "The Future Is Now". Biit saab olema mürtsuv ja massiivne!

Cateye ehk Margaret on Tallinnast pärit aina hoogu juurde koguv lauljatar. Ta alustas laulmisega juba varakult ning võitis mitmeid oma kodulinna väikesemaid lauluvõistlusi. Margareti esimene singel "Summer Dream" avaldati 2009. aastal koostöös produtsendi Karel Kattaiga.

Lugu sai Eestis küllaltki edukaks ja Margaret ning Karel otsustasid koostööd jätkata. Eesti Laul oli Margareti ja tema meeskonna jaoks esimene suurem projekt. Margaret hoidis Eesti Laulu võistlejatest kõige rohkem pöialt Mimicryle, kes kahjuks finaali edasi ei saanud. Konkursi lõppvoorus on talle kõige sümpaatsemad Liis Lemsalu, Tenfold Rabbit ja Loss Paranoias, kellest üks võiks Margareti arvates ka Eesti Lauluks saada.