Kaks kõige enam televaatajate hääli kogunud esinejat pääsevad finaali, vastavalt saate rahvusvahelisele formaadile valivad kohtunikud kolmanda ja neljanda koha omanike vahel lõpusaatesse pääseja.

Külalistena astuvad seekord lavale kontserdisarja „Jõulud südames“ tähed  Birgit Õigemeel, Birgit Varjun, Uku Suviste ja Violina.
 
Teises poolfinaalis esinevad:
 
Margit Tali &  ansambel
Laulja karjäärist unistav 21-aastane Margit töötab Pühajärve restoranis vahetuse vanemana, ta nimetab  end laulvaks teenindajaks, kuna üsna sageli tuleb tal laulda ka toitu ootavatele klientidele.  
 
Igor Kudrin, 16-aastane õpilane
Igor õpib Tallinna Humanitaargümnaasiumi 10.klassis, kooli kõrvalt annab ta ka tantsutrenne. Igor unistab mööda maailma rändamisest ja tantsimisest.
 
Johanna Randmann, 12-aastane koolitüdruk
Johanna käib lauluringis, klaverit õppimas ja ratsutamas. Tema kõige suurem unistus on saada lauljaks. Tüdruk tahab kordki elus kogeda, mis tunne on laulda hästi suurel laval ja  hästi suure  publiku ees.
 
Ida Tantsukool
Väikesed baleriinid Tartust Ida Tantsukoolist on poolfinaali pääsemise üle väga üllatunud ja õnnelikud. Nad tunnistavad, et balleti tantsimine on raske, sest see nõuab palju vaeva ja tööd, et hea tasemeni jõuda.

Natalja Šabartšina, 16-aastane õpilane
Natalja õpib Jõhvi gümnaasiumis 12. klassis ja on tantsuga tegelenud  kolmteist aastat.  Ta on osalenud väga plajudel võistlustel ega tea täpselt isegi, kui palju tal diplomeid ja medaleid on.

Eno Lints, 18-aastane õpilane
Põltsamaa Gümnaasiumi  õpilane Eno tüdines jalgpallist ja uueks väljakutseks sai freestyle. Kuna aga trikkide õppimine tekitas korteris liialt lärmi, andsid vanemad pojale keldriboksi, mille ta ise korda tegi ja kus ta nüüd iga päev kolm tundi harjutab.

Tom Pintson, 21-aastane mustkunstnik
Päeval üliõpilane, õhtul mustkunstnik. Tomil tekkis huvi mustkunsti vastu 10-aastaselt, teismelisena ei käinud ta pidudel,  vaid istus kodus ja tegeles mustkunstiga. 12-13 aastaselt hakks ta ka juba esinema.

Madis Arro, 24-aastane väikeettevõtja
Kõige olulisem Madise elus on tema pere, kaks pisipoega ja elukaaslane. Perekond annab ta elule mõtte ja pakub väga palju rõõmu. Peaaegu sama  tähtis on Madisele ka laulmine ning ta unistab  saada professionaalseks lauljaks

Aleksandra Gorohhova, 20-aastane õpilane
Aleksandra elab Narva-Jõesuus. Talle meeldiks olla hipi, kuid paraku on siinne kliima liiga külm hipielu nautimiseks.
 
Simo Atso, 9-aastane koolipoiss
Simo sattus trummide taha 2-aastaselt ning trummipulki ei ole ta siiani käest visanud. Simole meeldib ka mängida kitarri ja arvutimänge ning  teha sõbraga videoid. Ta unistab saada kuulsaimaks Eestist pärit trummariks.
 
„Eesti talendi“ sarjas jõuab eetrisse kolm poolfinaali, televaatajate telefonihääletus viib igast saatest edasi kolm, viimase ehk kümnenda finalisti selgitab aga veebihääletus; lõpusaatesse võib pääseda ka keegi nende esinejate hulgast, kes sai eelvoorust kohtunike edasipääsu, kuid kes ei pääsenud poolfinaali või poolfinaalist otse finaali.

Oma lemmiku poolt saab hääletada veebilehel www.simpel.ee/talent Eesti talent selgub 18.detsembril Saku Suurhallis suurejoonelisel galal, mille piletid on saadaval Piletilevis (hind alates  99 kroonist).
 
 „Eesti talent“ on TV3 eetris laupäeval kl 19.30.