Heleni oodatuimad artitid täna, reedel, on Junip, Laura Mvula, Tallinn Daggers, Big Wave Riders, Get Your Gun ja Elbow. "Junipit olen näinud mitu korda, selle bändi üks liige on José González, kelle nimi ehk mõnedele muusikasõpradele nii mõndagi ütleb. Laura Mvula on popsoulilikku muusikat tegev mulatitar, kelle on ka Raadio 2 Eestis juba päris tuntuks mänginud," kirjeldab ta mõnd oma väljavalitut.

Laupäeval soovitab Sildna tähelepanu pöörata Anna Calvile, Trickyle, Kraftwerkile, Pharoah Sanders Quartetile ning Red Bulli ja Palladiumi-Tallinn Music Weeki ühendlaval esinevatele Eesti artistidele ja DJ'dele. Enim kiidusõnu jagub tal Anna Calvile: "Ta on hästi jõuline laulja-laulukirjutaja, tõeliselt dramaatiline naiskarakter, hästi ekspressiivne ja teatraalne, jõuline, veidi flamenkoliku mängustiiliga. Ta on tõeline diiva, suu tulipunaseks värvitud!"

Festivali viimasel päeval köidavad Heleni meeli ansamblid nagu The 1975, Temples, Mo ning Eesti artistidest The Sinclair Sinclair ja Frankie Animal. "Mulle meeldib Frankie Animali uus suund. Ma tunnen, et solist Marie Vaigla on suuremaks kasvanud ja vanemaks saanud. Nad on alati olnud ütlemata nunnud, Marie on väga sümpaatne ja armas, aga ma olen alati arvanud, et neile tuleb ajaga mitmekihilisust ja keerulisust juurde ja teised varjundid peale. Nad võtavad nii tõsiselt ja südamega asja ja on kõik andekad tegijad. Et läheb paremaks järjest!" usub ta ning ootab huviga nende kolmandat plaati.

Pildil TMW peakorraldaja Helen Sildna ja TMW pressišeff Kadri Sundja, kes saadavad Delfi lugejaile tervitusi.