Tallinn Music Weeki linnalavade ja “Tee oma pidu” programmijuht Raimond Põldmaa sõnul tahab festival anda korraldamiskogemuse mõnele geniaalsete ideedega särasilmsele hakkajale noorele, kel silmnähtav huvi muusika ja kontserdikorralduse vastu. “Esiteks huvitab meie meeskonda väga, millisest peost noored tegelikult unistavad, loodame, et leiame ideid, mille peale me ise kunagi ei tuleks. Headele ideedele tahamegi omaltpoolt õla alla panna ning anda ühtlasi noorele tegijale võib-olla esimese kontserdikorralduskogemuse, mis annaks ka tulevikuks julgust ja indu uusi ja nutikaid ideid ellu viia.”

EMT kommunikatsioonijuhi Lauri Toomsalu sõnul on TMW peatoetaja EMT alati huvitatud uute ideede elluviimisest ja nende toetamisest. „Seekordse TMW projekti „Tee oma pidu“ tarbeks on EMT loonud uudse ja innovatiivse lahenduse, kus unistuste peo idee tuleb noortel esitada selleks spetsiaalselt loodud videokeskkonnas. Konkursi idee esitamine, kuupäevade ja artisti valiku tegemine toimub otse full screen video taustal.“

Osavõtmiseks tuleb täita ankeet emt.ee/teeomapidu lehel, kirjeldada oma unistuste pidu (garaažikontserdist katusepeoni), valida peaesineja Tallinn Music Weeki artistide hulgast, kujundada emt.ee/teeomapidu keskkonnas unistuste peo virtuaalne plakat ja postitada see oma Facebooki seinale. Osalema oodatakse eelkõige 18-25 aastaseid noori ja korraldatav üritus peab toimuma ajavahemikul 26.–29. märtsil Tallinna või Harjumaa piires.

13. märtsiks laekunud peo- või kontserdiplaanide hulgast valitakse EMT ja TMW esindajate poolt välja kõige põnevam, leidlikum ja läbimõeldum idee, mille teostumisele aitab festival kaasa, organiseerides üritusele artisti TMW esinejanimistust. Lisaks ka vajaliku lavatehnika ning kontserdimeeskonna. Võitja kuulutatakse välja 17.märtsil.

Võitjameeskond saab lisaks unistuste kontserdile EMT ja TMW poolt ka festivalipassid ning kui on soov, ka võimaluse külastada TMW seminare ja muusikatööstuse loenguid.

Konkursi koostööpartnerina lööb kaasa ka Eesti Energia koolinoorte ettevõtlikkusideede konkurss ENTRUM.

EMT ja TMW koostöös toimub ka festivali fotokonkurss. Konkursil osalemiseks tuleb Instagramiga festivalimelu pildistada ja kirjutada foto allkirjaks #tallinnmusicweek. Kõik #tallinnmusicweek märkega fotod laetakse automaatselt EMT Live äppi, TMW kodulehele ja www.delfi.ee keskkonda. EMT paneb parima foto tegijale välja auhinnaks ülivinge HTC One Mini ning TMW premeerib võidufoto autorit kahe 2015. aasta TMW festivalipassiga. Lisainfo www.tmw.ee ja www.emt.ee

Kuues Tallinn Music Week toimub märtsi viimasel nädalavahetusel, mil klubide, kohvikute ja kontserdisaalide lavadele astub ligi 230 põnevat ja aktuaalset kodu- ning välismaist artisti.