Joanna (Olivia Olson)

Vaatajate (ja filmi pesamuna Sami) südamed võitnud pisikene popdiiva Joanna oli fimis osaledes kõigest 11-aastane.

Tänaseks on näitleja ja laulja andnud oma hääle Cartoon Networki menumultikas "Adventure time" ja Disney hitis "Phineas and Ferb". Olivial on ka Youtube'i kanal, millel on üle 20 000 jälgija ja 2013. ilmus neiu debüütalbum "Beauty is Chaos".

Sam (Thomas Brodie-Sangster)

Lapstäht Thomas Brodie-Sangster mängis jõulufilmis ema leinavat Liam Neesoni kasupoega Sami, keda piinas ka kibe armuvalu proovides võita koolikaaslase Joanna südant.

Tänaseks on ta nägu tuntud maailma raputanud menusarja Game of Thrones fännidele Jojen Reedi kehastajana. 26-aastane näitleja osaleb samuti ulmefilmi "Labürindijooksja" kolmandas osas, mis jõuab kinolinadele 2018. aastal.

Colin Frissell (Kris Marshall)

Optimistlik nohik Colin reisis filmis Ameerikasse, et otsida naisi, kes oskaks hinnata tema britilikku eripära ja mehisust.

Meeleheitlik naistejahtija Colin Frissell ehk Kris Marshall on 43 aastat vana ja tänaseks tuntuim Nick Harperi kehastajana komöödiasarjas "Minu pere" (My Family). Ühtlasi on Marshall kaasa löönud erinevates Briti teleprojektides.

Mark (Andrew Lincoln)

Mark ehk Andrew Lincoln piinles samuti filmis "Love actually" murtud südame käes - tema oma kuulus parima sõbra abikaasale Julietile (Keira Knightley). Filmi ühes kõige tuntuimas stseenis seisab Mark abielupaari uksel ning avaldab lumesaju käes Julietile armastust käsitsi kirjutatud sildikeste abil, taustaks mängimas "Püha öö".

Täna kehastab edukas näitleja Rick Grimesi hittsarjas "Elavad surnud" (The Walking Dead)

Natalie (Martine McCutcheon)

Värskelt valitud Suurbritannia peaministri (Hugh Grant) ja ropu suuga abikäe Natalie vahel lõi säde välja esimesest filmikohtumisest.

Jõulusärast eemal on Martine Mccutcheon Briti publikule enim tuntud menusarjast "Eastenders". Ühtlasi on neiu teinud ka rolle teatrilaval, ning selle aasta sügisest kuulub ta ka populaarse televisiooni jutusaate "Loose Women" saatejuhtide sekka.

Billy Mack (Bill Nighy)

Kustunud popstaar Billy Mack üritas menufilmis vanade aegade mälestuseks välja pigistada viimast jõuluhitti. Selle rolli eest võitis Bill Nighy parima kõrvalosa BAFTA auhinna.

Täna on 67-aastane näitleja endiselt filmimaastikul tegus. Nighy on üles astunud "Kariibi mere piraatides", "Harry Potteri" seerias, seeniorhitis "Parim hotell terves Indias" ja paljudes teistes linateostes.

Harry (Alan Rickman)

Kõige suurema küsimärgi alla jäi menufilmis Harry ja tema abikaasa Kareni lugu. Alan Rickmani ja Emma Thompsoni kehastatud seni õnneliku paari suhe lõhenes, kui Harryl kujunes huvi noorema sekretäri Mia vastu. Kuidas pere sellest üle sai, jääb vaatajale selgusetuks, ent filmi stsenaariumi taga olnud Emma Freud on hiljuti vastanud fänne piinanud küsimusele, ning kinnitanud, et paari suhe jäi künkalikuks ka pärast filmi lõppu.

Armastatud Näitleja Alan Rickman võitis filmiaustajate südamed mitmetes kassahittides, neist märkimisväärsemalt kehastades Snape'i "Harry Potteri" filmides. Rickman jättis maailma leinama tänavu jaanuaris, mil näitleja lahkus meie seast 69 aastasena.