Betsafe’i Balti riikide turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on sedalaadi saate puhul võitjat alati keeruline ennustada, kuna valiku teeb publik, mitte žürii ning finaalis toimub väga tugevate artistide vahel juba millimeetrite mäng. „See, kellele konkreetne roll eriti hästi välja tuleb, ei allu mingile loogikale ega seaduspärale – talendile ja ettevalmistusele lisaks jääb alati X-faktor, mis võib üllatada,“ ütles Ulejev.

Pühapäeval, 3. detsembril finaalsaates Plácido Domingot kehastav Valter Soosalu võidukoefitsiendiks on kihlveokontori analüütikud arvutanud 2,20. Tema kaaslane Marta Laan platseerub Betsafe’i hinnangul Eurovisiooni võitjat Salvador Sobrali kehastades koefitsiendiga 2,30 ning võidutõenäosusega 41,5% napilt teisele kohale.

„Kui muidu ikka püüame ennustada võitjat ja veame sõpradega kihla telerite ees, kas meie lemmik võidab, siis Betsafe’s on avatud ka oma lemmiku poolt panustamine,“ lisas Ulejev.

Finaalis ansamblit Europe parodeeriv näitlejatar Hele Kõrve võidukoefitsiendiks on ennustusportaalis 6,00, mis viitab ligikaudu 15% võidutõenäosusele. Koefitsiendiga 25,00 paigutab Betsafe Elina Borni 4% võidutõenäosusega aga tublile neljandale kohale.

Kõige värskemaid koefitsiente näosaate kohta näeb SIIT!