Kui üldiselt pidulik meestemood eriti ei muutu, siis ometi on ka selles valdkonnas märgata uusi suundumusi – üheks selliseks on näiteks öösinist tooni ülikondade kandmine tumedat ülikonda nõudvate formaalsete ürituste puhul.

Kvaliteetsetest ülikondadest rääkides toob ta välja kindlad tunnused, mis neid iseloomustavad. „Tihtipeale see, mis ülikonna sisse läheb, maksab tunduvalt rohkem kui see, mis pealt välja paistab,“ ütleb peadisainer ja lisab, et kvaliteetse ülikonna puhul käivad pealiskangas ja ülikonna sees kasutatud kangas käsikäes; pealiskangas peab olema 99% ulatuses naturaalne ja muidugi peab see ka hästi istuma.

Presidendi vastuvõtte vaadates häirib teda see, kui on näha, et külalispaar on pingutanud „harmoneeruvate“ rõivakomplektide saavutamise nimel. „Mulle ei meeldi, kui võetakse tükk daami kleidiriidest ja tehakse sellest mehele lips. Ootaksin meestelt rohkem isikupära ja et nad mõtleksid rohkem, millised võiksid nende aksessuaarid olla.“

Vaata videost edasi, mida ta arvab eesti mehe riietumisest üldiselt, milline on Baltmani uus kevad-suvine kollektsioon ja mida ta soovib Eestile saabuva riigi sünnipäeva puhul.