Tema kleidid jõuavad klientideni peamiselt kahel teel – neid on võimalik valida kas couture-kollektsioonist (need kleidid on samuti üksikeksemplarid), kuid kui klient soovib uut kleiti, valmib see eraldi tellimusena. Moekunstnik lisab, et enamasti on ka eritellimuskleidid seotud siiski tema kas eelmise või järgmise kollektsiooniga, näiteks juhul, kui on olemas põnevaid kangaid või
disaine, mis seni veel kasutamata.

Selle aasta kleite iseloomustades ütleb ta, et suureks trendiks on pits, värvid on enamasti pastelsed ja eelistatakse uudseid litrimaterjale:„Need on ultrasäravad või hoopis vastupidiselt matid.“ Eelistatakse tehnoloogiliselt ja lõikeliselt lihtsamaid kleite, mille puhul on tähelepanu ilusal kangal.

Järvsoo ütleb, et jälgib vastuvõtu-ülekannet ka ise ning tihti koos teiste moekunstnikega: „Ühelt poolt on hea tunne, kui enda kleiti näen, samal ajal pean teadlik olema, mida teised teevad. Moenädala korraldajana on hea jälgida ka, kes uutest tegijatest on klientideni jõudnud.“ Ta on rõõmus, et igal aastal lisandub noori disianereid, kelle looming ka presidendi vastuvõtu külaliste selga jõuab ning suur osa vastuvõtu külalistest eelistab just eesti disainerite loomingut.