* Kuna festival toimub rannas, siis on arukas kaasa pakkida päevaitusriided, -kreem ning käterätt!

* Latid. Mitte pikad ja peened, vaid hoopis Läti latid, sest neil seal eurot veel käibel pole, ent paljudel, kes pidevalt Soomes või kuskil seiklevad, kipub see ununema.

* Taskulamp - kuna telklaagrid on enamasti valgustamata, siis võtab öine orineteerumine silme eest kirjuks ning tõenäosus koperdada telgivaia või värskes õhus magava kodaniku otsa väga suur.

* Kui kodulehel suuremaks orienteerumiseks aega ei ole, et artistidega lähemalt tutvuda, siis vaata hoopis seda kava, kus kõik kenasti kokku koondatud SIIT. Lisaks leiad sealtsamast ka hulgaliselt külastajainfot, ala kaardi ja muu koduse eeltöö tegemiseks, et aina kasvav festival silme eest kirjuks ei võtaks.

* Mugavad ja mitte tutikad jalatsid. Ja mitte selle pärast, et mingi hull matkamine ees seisaks, vaid seepärast, et festivali pinnas on niivõrd erinev, et kontsadega ja oma heledate papudega me seda testima minna ei soovita. Õhtupimeduses tallatakse su varvaste peal, käbid, männijuurikad ja vihma korral ka muda on pidevalt jalge all, rääkimata kui tülikas on liivas seigelda fäänside papudega.

Muide, kuigi mobiilioperaatorid panevad lisamastid enamasti suurüritusteks püsti, siis pigem veendu, et sul on sõpradega kindel kohtumispaik ja -aeg kokku lepitud ka jooksvalt, sest helistamisvõimalused on sageli õhtu edenedes aina piiratumad ja sa võid kohata enne kolme eksi, nelja männitüve ja kaht endist klassiõde, kui oma sõpradele pihta saad.