Viru Keskuse turundusjuhi Taivi Koitla sõnul on FIBIT pidevas arengus ja uue otsinguil, nagu ka mood, mille ümber kogu sündmus keerleb.

„FIBITi roll on pakkuda Eesti moesõpradele parimat ülevaadet maailmatrendidest ning inspiratsiooni ja häid ideid oma garderoobi värskendamiseks. Lisame FIBITile iga kord mõne enneolematu nüansi – seekord uudse lastemoe etenduse ja Kuldnõela gala raames Moemootori auhinna,“ iseloomustas Koitla moeürituste sarja.

Märtsikuu esimesel nädalavahetusel saab Viru Keskuse aatriumi keskmeks hõbedane moelava, mille vallutavad kolm stilisti täiesti omanäoliste moeetendustega. Moedisainer Hanna Korsar on valinud Viru Keskuse kauplustest välja parimad palad lastele ja noortele, seades kokku muretu ja muheda moeetenduse „Pöörane VIRRVARR“.

Särtsakaid ja kevadehõngulisi komplekte pakub vaatamiseks ja kandmiseks pesudisainer Tiiu Roosma oma show´ga „Igavesti noor“ ning hooajale omast romantilis-klassikalist stiili tutvustab moedisainer Kristina Viirpalu moeetendusega „Jalutuskäik Kadriorus“.

FIBITi tipphetk on glamuurne gala Kuldnõel 2009, kus selgub eelmise aasta loomingu põhjal Eesti parim moedisainer, kellel antakse üle Eesti prestiižseim moeauhind Kuldnõel. Esmakordselt tunnustatakse ka aasta silmapaistvaimat kohaliku moemaailma eestvedajat Moemootori auhinnaga.