Raadio 2 pühapäevase menuka müstikasaate kosmilised kohtumised algasid reedel väljamüüdud Saladuste õhtuga, kus esilinastus Jüri Lina uus paljastusfilm. Festivali avatseremoonial lendasid mustkunstnik Charleka väljavõlutud tuvid ja esines ansambel Smilers.

VAATA FOTOSID:

Juba homme "Kosmline kohting"

Avatud mõtteviisiga inimestele pakub kindlasti huvi anomaalsete keskkonnanähtuste uurija Igor Volke esinemine, mis toimub juba homme õhtul ja kannab nime "Kosmiline kohting" ja teemaks on „Aktuaalset ufomaailmas“. Juttu tuleb viimastest arengutest maavälistel teemadel, salatoimikute arhiivide avanemisest ja paljust muust põnevast.

"Vaimne pühapäev" kaeb sisekosmost

"Vaimne pühapäev" uurib inimest ja meie sisekosmost, tõstatuvad ajatud ja eksistentsiaalsed küsimused ning võivad ilmneda ka mõned vastusevariandid.

Vestlusringis arutlevad, mõtisklevad ja filosofeerivad inimeseks olemise ja elukestva arengu teemadel Klassikaraadio saate “Traditsiooni tarkus” tegija Peeter Liiv, Lilleoru liider ja müstik Ingvar Villido ning Eesti Transpersonaalse Assotsiastiooni asepresident ja psühholoogiamagister Alar Tamming.

Enne arutelu jagab praktilisi nõuandeid vee puhastamiseks ja laadimiseks Energoman Kalju Paldis ning taro kaardi spetsialist Katrin aitab huvilistel tulevikku piiluda.