Nii jäi publikuhääletusel kolmikust välja lausa kaks poissi, keda kohtunikud olid nimetanud oma kolme soosiku sekka - Rauno Gutman, keda manisid kõik kolm kohtunikku, ning German Pinelis, keda nimetasid oma kolmikusse Mihkel Raud ja Ines.

LAULUD, mis tulid esitusele, ja kohtunike kommentaarid:

German Pinelis - Calum Scott „Dancing on my own“

Mihkel Raud: "Mul on tõsine mure sinu füüsilise julgeoleku pärast. Kardan, et lähed lava taha ja saad peksa - sa tõstsid lati kõrgemale, kui ma arvasin, et oled võimeline! Aga rahu, ülearu kõrgele sa seda nüüd ka ei tõstnud. Sind varem näinuna olin ma valmistunud Talibani rünnakuks, aga asi polnud nii hull. Sind oli jahmatavalt huvitav jälgida. Arenguruumi on meeletult."

Ines: "Ma olen nii positiivselt üllatunud pregu! Olen täiesti sõnatu! Ma ei osanud seda üldse oodata. See oli väga hea, tõesti! Iga noot oli tundega lauldud. See mulje, mis mul oli sinust... Sa oled metsiku hüppe teinud."

Koit Toome: "Me teame kõik, kui tugev hääl sul on. Oli tunda, et vahepeal oli tööd tehtud. Nõustun teistega, see oli üllatus. Sinus on meeletu potentsiaal, aga praegu sa ei läinud lõhki oma forsseerimisega."

Jüri-Saimon Kuusemets - Hozier „Take Me To Church“

Ines: "Hea loo valik. Sobis väga hästi sulle. Mis puudutab laulmist, siis see oli tegelikult päris hea. Kindlasti parem kui teatrivoorus. Sa mõjusid enesekindlalt ja päris ägedalt. Aga kuulen sinu hääles poissi veel, tahaks, et sa veel mehistuksid."

Koit Toome: "See oli, mulle tundub, kõige tugevam esitus, mille oled seni teinud. Sinu hääles, ka ma jäin kuulama, on veel natuke noor tämber. Aga küll jõuab igaüks mehistuda. Tubli, täitsa korralik esitus!"

Mihkel Raud: "Rääkides muusikutest, kes arvavad, et härrasmehelik on poliitikuks hakata... Usu, mis ma ütlen: iga kitarrist jäägu oma krihvide juurde. Sa oled selleks liiga isikupärane, huvitav tüüp, et kunstseemendamise eelnõud seal menetleda."

Georg Linkov - Tori Kelly „All In My Head“

Koit Toome: "Kohati oli ilusaid momente. Sul on ilus hääl. Aga tervikust - ma ei ole päris müüdud, pean tunnistama. Natuke tihti oli intonatsiooniprobleemi, kohati jäi pisut mustaks. See natuke rikkus üldmuljet. Mitte päris see purakas, mis ma ootasid."

Mikkel Raud: "Huvitav oli Koitu kuulata, et siit või sealt jäi midagi puudu. Eesti keeli tõlgituna: sa laulsid mööda tegelikult, sa ei pidanud viisi! Kõige selle juures olid sa veel surmavalt igav! Nii et hüvasti!"

Ines: "Ma arvan, et sa pead viisi, musikaalsus sinus kindlasti on olemas. Sa oled ka veel natuke toores, peab veel tööd tegema. Sul on oma tugevused täiesti olemas. Tegele asjaga aina edasi."

Jaagup Tuisk - a-ha "Take On Me"Uudo Sepp – Ott Lepland "Kodu"

Mihkel Raud: "Kui nägin, mis laulu valisid, olin mures. See on väga raske laul, kartsin, et sa ei saa seda lauldud. Ja sa ei laulnudki. /.../ Aga kui probleemid kõrvale panna, oli ju täitsa tore... Juuksed on sul ka pikemaks kasvanud. Mulle oleks meeldinud, kui sa oleks selle sajaprotsendiliselt ära laulnud."

Jaagup sekkus: "Mihkel, küll finaalis jõuab!"

Mihkel Raud: "Ooo! Enesehinnangu probleeme sul ei ole! Olgu siis peale, finaalis siis näeme. Kas kirjutame kohe pileti välja?"

Ines: "Praegu sa pigem ei üllatanud. Kui ma Germani puhul nägin tohutut hüpet, siis sinu puhul ma ei näinud. Sinu puhul natuke nagu lati alt minek. Ma ootasin rohkemat lihtsalt."

Koit Toome: "Natuke ka minu jaoks jäi kuidagi arglikuks. Üsna kindla peale mängitud. See oli raske laul. Need kohad, kus oleksid saanud end näidata, silusid kuidagi ära. Ma loodan, et teed oma järeldused."

Rauno Gutman - Niall Horan „Flicker“

Ines: "Rauno! Esimesed külmavärinad, mis sain siin nende esituste jooksul. Super! See oli väga hea! Kõik oli, dünaamikat oli... Ütlesin Koidule ka, et sa oled nagu boy next door, lihtne poiss. See oli väga maitsekas. Võib-olla ainus asi, need kõrged noodid lähevad nasaalseks, aga sellega saab tööd teha."

Koit Toome: "Sa oled väga sümpaatne kuju, kümme punkti selle loo valiku eest. Üldmulje, see jõudis mulle väga kohale. See oli väga ilus. Need mõned noodid, mis natuke mustaks läksid, need üldse ei hakanud segama. Üldmulje oli ikka väga hea."

Mihkel Raud: "Jah, absoluutselt! Noored kolleegid räägivad tõtt. Tõesti oli su esinemises kõike. Kaasa arvatud üksikud mustad noodid. Aga sinu puhul need kuidagi ei häirinud, sest sind oli huvitav vaadata. Väga tubli!"

Mait Mikussaar - Urmas Alender „Rahu“Koit Toome: "Väga ilus eestikeelne esitus. On tunda, et laulsid muusikat, mis sulle endale meeldib. Sinul on kõrgelt väga ilus tämber, mida nii mõnelgi siin jääb vajaka. See oli väga veenev, ilus esitus."

Mihkel Raud: "Mulle väga ei meeldinud ja räägin kohe, miks. Loomulikult, sa oskad laulda. Aga probleem oli, kui panen silmad kinni, kuulaksin raadiost sama laulu - ma ei tunneks ära, et see oleks Maidu lauldud laul. Kui ma oleksin näiteks kooli aktusel seda kuulnud, ma oleksin müüdud. Aga täna, mis juhtus, kuulsin, et lavalt tuleb midagi head, aga et see tuleb Tomi Rahula näppude alt. Korralik esitus, aga minule ei meeldinud. Kahju küll."

Ines: "Sinus on positiivne see, et sul on kuhjaga mehelikkust ja küpsust. Tänast etteastet kuulates mul ka kuidagi mõte uitas mujale. Sa ei saanud nagu hästi kätte mind seda lugu esitades, kuigi publikule, tundus, väga meedis. Kas sa polnud lõpuni selle laulu sees või polnud see sulle päris jõukohane?"

Saamuel Pilpak - Michael Jackson "Human Nature"

Mihkel Raud: "Väga-väga raske loo valisid. Ma oleksin ebaõiglane, kui ma ütleksin, et sa ei läinud mitmes kohas ohtlikult lähedale sellele piirile, kus auto oleks teelt välja sõitnud. Sa oled väga huvitav tüüp, näed kihvt välja, oled sümpaatne, sa meeldid inimestele. Aga kas sind on ka hea kuulata? Aga... Sa poleks siin, kui sa poleks musikaalne tüüp. Kirjutame selle siin su närvide arvele."

Ines: "Olen paljuski Mihkliga nõus. Kõigepealt kompliment su välimusele, kõik on detailideni läbi mõeldud. Aga esinemise koha pealt oleks tahtnud rohkem nooditäpsust. Närv oli kõva sees, seda oli tunda. Aga sümpaatne oli see kõik ikkagi."

Koit Toome: "Ma nii tahtsin, et see õnnestuks, tegemist on ühe mu lemmiklauluga. Paraku, jah, kas närvi nahka läks, aga ikkagi oli sellist mustust ja ebakindlust. Ma ei saanud seda fiilingut, mida ma lootsin sellelt laulult."

Saamuel sekkub, öeldes, et oli niigi tubli, sest päev varem polnud tal üldse häält.

Carlos Ukareda - Calum Scott „You Are The Reason“

Ines: "Nonii, Carlos, nagu sa näed, aplaus ei taha vaibuda. Ma arvan teadvat, mida sa tegid õigesti. Sinu esinemises oli hing. Sa mõtestasid seda, mida sa laulad. Ja see on väga tähtis muusikas. Vähemalt mulle tundus, et sa mõtlesid selle loo sisule. Ja lisaks üllatasid sa täna oma laulupoolega."

Koit Toome: "Esimeses voorus sa olid üks minu lemmikuid. Mul oli väga hea meel, olid väga kavalalt läinud täna tagasi juurte juurde. Vahepealsed voorud ei läinud sul kõige paremini. Sa tegid täpselt kõik ära, mis vaja."

Mihkel Raud: "Jah, oli küll väga hea. Väga maitsekas oli. Midagi polnud liiga palju, midagi polnud liiga vähe. Vaid üks mure mul on sinuga seoses. Sa oled selline tagasihoidlik tüüp. Üldiselt tagasihoidlikkus ja vagadus on plussid, aga mitte meie saates. Mõtle selle peale, kuidas sa end suure mürtsu ja rockbändi saatel end kehtestama hakkad."

Kaarel Orumägi - Lady Gaga „Million Reasons“

Koit Toome: "Kõigepealt 10 points tagi eest. Me oleme ju kõik teada saanud, et oled hea ja tugev vokalist, sul on väga kõrge hääl meesterahva kohta. Selliseid noote, mis sinul on, enamikel poistel siin pole. See ei olnud võibolla mu lemmikum loo valik, mis sa seni teinud, aga sa tuled lavale, ma ei näe, et sul põlv väriseks, võtad kohe saali pihku. Väga tubli!"

Mihkel Raud: "Kui ma sind kuulasin ja vaatasin, mõtlesin, et täna pidid ju poisid laulma. Aga ma ütlen seda komplimendina! Sa mõjusid, jah, kuidagi diivana natuke, mammina! Ja ma mõtlen jälle, et heas mõttes mammina. Mingisugune diiva-kvaliteet on sinus. See võib burleskina vahetevahel välja kukkuda, aga burlesk on väga huvitav žanr ja jään ootama su järgmisi etteasteid."

Ines: "Minule tundus, et sa olid täna närvis. Sa oled väga võimeka häälega, mingites kohtades peajagu üles teistest. Täna ei tulnud võibolla kõik väga hästi välja. Tean, et oled võimeline ka päris perfektselt kõiki noote laulma. Aga kena tubli sooritus."

Uudo Sepp - Ott Lepland "Kodu"

Mihkel Raud: "Kui me teatrivoorus sinust rääkisime, siis ma pöördusin kolleegide poole: kas te saate rahulikult selle teadmisega edasi elada, et kui saadame ta stuudiovooru ja publik hakkab otsustama, kas saate selle mõttega elada, et sellest mehest saab superstaar? Miks? See mees on peatamatu! Ta on nagu rong, millel on pidurid tuksi läinud! Ja siis ma küsisin iseenda käest, kas ma suudaksin selle tundega elada. Ja mõtlesin, et miks mitte! Sa võibolla ei vasta klassikalisele popikoonile, aga Eesti polegi klassikaliste popikoonide maa, isegi Ines käib Selveris ja lükkab seal käru. Mis seal siis ikka, saab olema tore 12 nädalat või palju meil finaalini ongi?"

Ines: "Sinu puhul vist ongi olemas see müstiline x-faktor. Sest sa tuled lavale, ja lihtsalt see töötab! Midagi ei saa teha! Ja mis eriti tore, see pole ainult su aura, vaid sinu hääl tuleb ka järgi. Sul on väga omapärane tämber. Sa tegid Oti loo enda looks ja see on väga suur oskus. Ma tõesti ei tea, millega see lõppeb."

Mihkel Raud. "Mina tean!"

Koit Toome: "Ma olen müüdud mees. Ma pean nõustuma, et ega vist jah, eks me vist sinuga kohtume veel siin saates. See oli siiamaani kõige parem sinu esitus."

Vaata fotosid saate läbimängust: