Nii Länik, Suviste kui ka Lemsalu on valmis pühapäevaõhtuti paroodianumbritega Eestimaad naerutama ning tunnistavad, et tegemist on äärmiselt põnev väljakutsega.

„Minu jah-sõna tuli üsna lihtsalt, sest mind paeluvad ettevõtmised, kus on võimalus avastada enda juures neid külgi, mida igapäevaselt ei saa,“ rääkis kolmanda hooaja noorim staar Liis Lemsalu, lisades, et ta on alati näosaate suur fänn olnud ja kõigile senistele esitustele kaasa elanud. (Vaata allpool olevast videost ka, mida rääkis Lemsalu Publikule osalemisest)

Ka Marju Länik ootab saadet elevusega, kuigi pole kunagi varem kedagi parodeerinud. „Tunnistan, et võtsin enne nõusoleku andmist veidi mõtlemisaega, sest see ülesanne on minu jaoks uus. Eks loos näitab, kelleks kehastuda tuleb; ise loodan, et avaneb võimalusi esitada midagi hoopis teistsugust ehk sellist, mida minuga seoses nähtud pole,“ rääkis Länik.

Uku Suviste hindab kõiki saates osalejaid kõrgelt ning näeb selles positiivset külge: „Mul on väga hea meel, et saan koos suurepäraste artistidega paroodiashow´s kaasa teha. Kui tegijad on kõrval väga tugevad, tähendab see ka enda jaoks arengut. Saade annab uue kogemuse nii laulmise, näitlemise kui ka koreograafia osas,“ räägib Suviste.

Oktoobrikuus TV3s alustava suurshow „Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmanda hooaja osalejateks on Jan Uuspõld, Luisa Värk, Lauri Liiv, Kristel Aaslaid, Mart Müürisepp, Liis Lemsalu, Uku Suviste ja Marju Länik.