Kristiina, 17, Avinurme

Kristiina

Mulle väga meeldib laulda ja tahan ennast proovile panna. Mulle on väga meeldinud Taukar ja Liis Lemsalu. Kui ma saan edasi, siis esimesena helistaksin oma emale. Ma valisin 2-3 laulu ja oli raske ikka valida küll., mõtlesin millist eestikeelset lugu võtta ja jäin endale kindlaks ja võtsin ikkagi inglise keelse loo.

Kati, Tartust

Kati

Ma proovin kolmandat korda juba. Tundsin, et nüüd ma olen piisavalt küps, et jagada seda Eesti rahvale. Esimene kord olin toores, tulin proovisin, ei saanud. Teine kord olin rnatukene rohkem ettevalmistunud, aga võib-olla polnud see piisav. Aga nüüd ma tulin täie rauaga. Meestest on lemmikvõitja Ott Lepland ja naistest Liis Lemsalu, kes on põhimõtteliselt nagu Eesti Beyoncé. Kohtunikepingis loodaks näha Liis Lemsalut.

Tundmatuks jääda sooviv superstaar

Olen tulnud Võrust, olen 21. Minust võiks saada superstaar, sest mul on pakkuda rohkemat. Laulnud olen ma alates 7. eluaastast, aga pilli olen 1 aasta mänginud. Ivo Linna on mu eeskuju. Väiksest peale on meid võrreldud ja mulle väga meeldib ta ka.

Kristiina, Tartust

Kristiina

Raske on neid laule valida. Laul, mida laulad, peab endale ka meeldima. See on kõige tähtsam, mida sa laulad. Mulle meeldib laulda väga, kohutavalt! Ja kes ei tahaks saada superstaariks.

Jaana, Tartust, 17

Jaana

Ma olen siin, sest mu õde registreeris mind saatesse. Ta arvas, et ma võiks ära proovida, sest mulle väga meeldib laulda ja olen koolis sellega palju tegelenud. Jüri Pootsmann on olnud mu kõige lemmikum, mulle meeldib ta madal ja kähisev hääl. Ma tahan laulda ja samas tulevikus ise muusikat teha. Ja läbi muusika teistele midagi anda.

Jaanika

Jaanika

Mulle meeldib laulda! Mind teeb eriliseks minu hääl, ma loodan. Ma kardan iseenda ületamist selle saatej uures kõige enam. Minu suurim eeskuju eelmiste võitjate seast on Birgit Õigemeel, sest ta oli üks esimesi ja jäi väga hästi meelde, olen teda ka palju vaatamas käinud.

Merit, 17, Lähtelt

Merit

Mind toob siia huvi laulmise vastu ja tahtmine ennast rahvale näidata. Laulnud olen ma juba umbes 12 aastat, alates 4ndast eluaastast. Birgit Sarrap on minu lemmik võitjatest, ta on positiivne ja suudab endast rõõmu välja anda. Kui saate uudis tuli välja, siis mu õde juhtis mu tähelepanu ja ütles, et mine. Koolis ka kõik ütlesid, et mine ja proovi, kaotada pole midagi!

Evelin, 21 ja Krista, 21, Tartust

Krista ja Evelin

“Tahan ennast muusikuna proovile panna, erinevaid žanre proovida ja see saade on väga heda võimalus selle jaoks,” ütles Krista.

Evelin tuli hoopis sõbrannat toetama ja järjekorras pakuti registreerimislehte. “Mõtlesin, et mis seal ikka, tulen ka! Ma kirjutan ise muusikat, me mõlemad oleme titest saati laulnud. Superstaariks saamisest ei oska rääkida, neljas koht oleks ka päris hea,” naeris Evelin.

Krista tahab laulda superfinaalis Kesha laulu, kandes ükssarvikukostüümi. “Mulle meeldib esineda ja see on see, mis mind üles kütab,” ütles Krista.

Lisett, 23, lasteaiaõpetaja Tartust

Lisett

Tegelen laulmisega juba lapsest saadik. Tulin sellepärast, et laulmine on olnud minu elu oluline osa ja hing ihkab suurematele lavadele. Seni suurim lava oli Jõekääru kontsert 2014. aastal, esinesin koos Eesti tuntud staaridega nagu Getter Jaani ja Luisa Värk. Ja muidugi laulupeod! Ma ei ole oma rühma lastele midag i öelnud, aga nad teavad väga hästi, et mulle meeldib laulda, ma laulan neile iga päev Elsa “Let it go’d”.

Anete Johanna, 19, pärit Valgast, elab Tartus

Anete Johanna

Käin ülikoolis ja töötan Teater Vanemuises, õpin psühholoogiat. Laulmine on minu kirg ja selleta ma ei saaks. Siit on võimalus saada hea platvorm, et edasi liikuda, tutvuda pillimeestega ja nii edasi. Mul on väga palju kirge, ma olen veendunud, et annan endast kõik ja lähen nii kaugele, kui mul lubatakse minna.

Kevin, 17-aastane võistlustantsija, Põlvast

Kevin

Soovisin näha, kuidas telesaadet tehakse. Sõbrad registreerisid mind, algul mõtlesin, et ma ei tule. Mul olid eile Leedus võistlused, olen võistlustantsija, aga ikkagi tulen ja proovin ära. Ma tegelen põhiliselt tantsimisega, mul olid eile Euroopa Meistrivõistlused. Kõige parem staarisaate võitja meeldib mulle Liis Lemsalu ja Jüri. Jana, Ott ja Birgit on ka head, Birgit on näitlejana väga tubli ja andekas.