Pikalt villa basseinis ja roosiaias mõnuleda ei lubatudki. Ees ootas neid sõit Pärnusse, kus ootasid kiired ja ülikallid luksusautod ja nõudlik välismaa fotograaf.

Modellide eufooria Ferraride ja Lotustega ringi kihutades asendub kiiresti võistluspingega, kui selgub, et maailma kõige kallimatest autodest tuleb üle särada. Enda iseloomu hakkas vaikselt paljastama Karksi-Nuia neiu Gerili, kes ei suutnud kohe kuidagi Ferrarist välja ronida ja kuulutas kõigile, et tema elu eesmärk on endale hankida rikas mees.

Gerili bravuur jätkus aga veel enam modellimajas, kus enesekindel neiu asus uljalt kuulutama, kes kaasvõistlejatest talle meeldivad, kes mitte.

Osalejate vanusevahe tõi samuti segadust kaasa - paratamatult saadakse üksteisest valesti aru ja osalejate vahel tekivad esimesed tõsisemad pinged. Eriti valusaid vopse saab Hummulist pärit Kristina, kes oma maalapselikus sirgjoonelisuses konkurentide irooniast aru ei saa.

Järgmisel võistluspäeval tabas alles Pärnu luksusautode lummas viibivaid osalejaid šokk: juuksuritool, kus nad saatejuht Liisi Eesmaa ja kohtunik Urmas Väljaotsa juhendamisel totaalse stiilimuutuse läbi tegema pidid. Et osa modellide muutus on väga radikaalne, ei taha pisarajõed ja hüsteeriahood lõppeda ning see ärritab Liisit ja Urmast väga. Lapsik jonnimine ei ole nende arvates tippmodellile kohane, sest modelli keha on tema tööriist, mis kuulub teda palganud modelliagentuurile ja oma välimuse üle ei ole modellil endal seega mingit sõnaõigust. See info oli aga nii mõnelegi osalejale jahmatavaks uudiseks.

Vaevu uute soengutega kohaneda jõudnud, pidid modellihakatised juba ilmuma aga oma esimesele väljapraakimisele, kus nende ehmatuseks selgub, et Pärnus tehtud uhked fotod näivad hindamisel lugevat hoopis vähem kui juuksurisalongis korda saadetud lapsikused...

Esimene väljahääletus, mis näib juba minevat loogilist rada, tõi aga ootamatu pöörde: saatest tuli esimesena lahkuda Hanna-Marial.