Kantrivoor pani kõiki ahastama ja tõi triumfi Annelile

Alustuseks ütles Anu Saagim kohe, et vihkab maailmas kõige enam kantrit ja rahvatantsu, süstides sellega võitlejatesse parajalt hirmu. Esimesena tantsis Natalja, kes tunnistas koos oma treeneriga, et peab kantrit "rumalaks tantsuks". Anu arvas, et tants oli koba ja rütmist väljas, aga et Natalja üldiselt on ilus ja noor. "Oot, sina olid ju see tšikk, kellel tissid hüppasid välja! Missa nüüd põed siin mingi kauboimütsi pärast!" imestas ta ja pani madala hinde nagu ka teised kohtunikud. Alghindeks kujunes kõigest 4,7.

Järgmisena esines Herkki, kellel võttis kantriülesanne samuti kulmu kortsu, kuid nalja sai selle eest stuudios poole rohkem. Tantsu ajal loopis Herkki oma partnerit Rekut lae alla, nii et publikul jäi süda seisma ja see hämmastas ka žüriid, kes hindasid Herkki esitust heldelt. "Vinge tants, tõsted ja pöörded," leidis Anna Levandi. "Sul on näha, et kaal läheb ära, aga jõudu tuleb, väga eeskujulik!" Saagimile meeldis Herkki endiselt: "Kas sul kodus toimub ka selline akrobaatika? Väga seks!" nentis ta. Kokku sai Herkki keskmiseks hindeks 7,3.

Kolmandana esitas kantritantsu Kaupo, kellele tõi kantri täieliku ahastuse. "Sellel saatel võib enesetapu sooritada," nentis treener Monika Tuvi. "Sa oled showmees," arvasid kohtunikud, kuid lisasid juurde, et show juures tuleb olla ka nutikas. Anule jutu järgi ei meeldinud, aga ometi pani ta miskipärast väga kõrged punktid. Anna kiitis Monikat treenerina ja kahetses, et Kaupo veideramise asemel tantsida ei oska. Keskmiseks hindeks kujunes 6,3.

Anneli esines neljandana ning tunnistas samuti, et vihkab kantrit. "No jumal-jumal, ma olen kabareetantsija!" põrutas treener Ingmar. "Kõik need lehmad ja hobused...kui õudne!" nurises ta. Tants oli neil aga nii hoogne, et Anu kahetses, et Kaupole 7 punkti andis, kuna Annelil ja Ingmaril olid fantastilised sammud ja seaded. "Ma olen kui puuga pähe saanud. Hakka või kantrit armastama!" nentis Saagim ja andis 9 punkti. Keskmiseks hindeks kujunes 8,7 punkti.

Lemmiklauluvoorus hävis Kaupo - liiga palju klounaadi, liiga vähe tantsu!

Esimesena tantsisid need, kes kaotasid möödunud nädalal kõige enam kaalu, seetõttu tegi lemmiklaulu otsa lahti Herkki krehvtise diskopalaga. "Ma kuulan ballaade ka," nentis ta ning muigas, et on "nii nostalgiline, et oksele ajab". Tants kulges süžeeliinis tantsutüdruk pluss musklis sportlane, sekka ohtralt efektseid tantsuliigutusi lausa break-tantsu valdkonnast ja järjekordne treener Reku hüpitamine. "Sa oled täielik voodiloom, ma arvan, uhh, ma olen nii kuuum!" Kaalumine tuvastas, et Herkki on alla võtnud 2,6 kilo ning kokku üle 27 kilo, mis tõi tema lõplikuks punktiarvestuseks 10,5 punkti, viies ta juhtima.

Natalja valis oma lemmiklauluks Joe Cockeri "You Can Leave Your Hat On" filmist "9 ja pool nädalat", mida peab oma sensuaalsuse ja seksuaalsuse õpikuks. Esitades tantsu hoogsalt, kuid maitsekalt, pälvis ta Anu Saagimi ja Anna Levandi jäägitu heakskiidu. 9,5 punkti ning esimene maksikmumskoor 10 punkti! Kaalu oli Natalja kaotanud küll kasinalt, ent ometi kujunes punktisummaks 9,3.

Kaupo valis oma lemmiklaukuks maooride sõjatantsu, mida esitas Monikaga koos sama igavalt nagu eelmistki tantsu, kus põhirõhk oli vaid kostüümidel ja minimaalselt sammudel. Selle hammustasid kohtunikud kohe läbi ja ei pidanud Kaupo tantsimist just eriti geniaalseks, kuid tahtsid tema teemavaliku eest anda lausa 20 punkti. Ühtlasi nentis Anna ka seda, et Kaupo ei ole eriti alla võtnud, kuid eksis - 2,8 kilo ning 20 kilo ühtekokku. Punktisummaks moodustus 6,7 punkti.

Anneli astus tantsupõrandale viimasena ning valis lemmiklauluks Christina Aguilera "Hurt" ning pühendas selle oma emale hõrjudes imekaunis roosas kleidis ringi kui printsess. Teele Viira hakkas lausa nutma. Anu meelest sobisid Anneli ja Ingmar kokku perfektselt, Anna kritiseeris liikumise vähesust. Anneli kaotas 1,7 kilo, kokku 14,3 kilogrammi. Koos Kaupoga oli Anneli kahe viimase seas, kuid kogus kohtunikelt saadud punktideks 7,6 ehk kui Kaupo, jäädes õnnelikult saatesse. Lahkus Kaupo!

Vaata lõbusat galeriid otse stuudiost!