”Sain pakkumise, millest süda ei lubanud keelduda ning olen kogunud palju mõtteid, mida tahaks panna oma muusikasse. Olen väga õnnelik, et Universal Music tahab minuga koostööd teha ja kindlasti saab see rännak olema huvitav nii minu kui ka inimeste jaoks, kes minu muusikat kuulavad,” on Elina elevil.

Varem valdavalt inglisekeelset muusikat viljelenud Elina tunneb, tema jaoks oli õige aeg oma muusikukarjääris uus lehekülg pöörata ning hakata looma muusikat rohkem eesti keeles. Varem on Elina emakeeles laulmist veidi peljanud: ”Eesti keel on meie, kuid emakeelsete sõnade kirjutamise ja laulmise ees olen pigem aukartust tundnud, kuna see on tundunud ehk liialt aus ja otsekohene. Nüüd tunnen sisimas, et olen valmis minema oma turvatsoonist väljapoole ning vaatan põnevusega tulevikku.”

Elina Borni esimeseks singliks on duett Jüri Pootsmanniga. Lugu ilmub 1. juunil ja live-esituses on võimalik seda kuulda ”Eesti otsib superstaari” finaalis, mis toimub 3. juunil Saku Suurhallis!

Elina Born jõudis suurema publiku ette, kui osales telesaate ”Eesti otsib superstaari” viiendas hooajas, kuid jäi Rasmus Rändvee järel teiseks. 2015. aastal võitis Elina Born koos Stig Rästaga ”Eesti Laulu” konkursi ning Eurovisiooni lõppvõistlusel saavutati looga ”Goodbye to Yetserday” suurepärane 7. koht. Sama aasta maikuus andis Elina Born Star Managemendi alt välja omanimelise albumi, mis sisaldas Eurovisiooni loo kõrval veel hitte ”Miss Calculation”, ”Kilimanjaro”, ”Enough”. Sellel järgnenud Eesti Muusikaauhindade gaalal võitis Elina lausa neli trofeed – aasta naisartist, aasta album, aasta debüüt ja parim laul.