Grilli- ja õllekool: Kuidas naabrimees kadedaks teha — suitsused BBQ-oad veidi särtsakas võtmes
BBQ-ahju alla tekita kütmisega süsi. Seda selleks, et hiljem saaks lepapalaastu või pilbastega anda maitse suitsu.
Lepalaastu asemel võid veel kasutada tamme, õunapuud või pööki. Asi on maitses!
Valmistamiseks vajad
- Konservube
- Porterit
- peekon
- sibul
- küüslauku
- tšillit
- Džiugase pasta riivjuustu
- ciabattat
- peenrarohelist
Kui oad ja nüansirikas porter on piisavalt suitsuse meki ja meeldiva aroomiga, puista need üle aromaatse Džiugase pasta riivjuustuga, mis suitsusel bbq-oal kenasti sulama hakkab ja roale lisaväärtust lisab.
Puista kogu luksus üle hakitud peenrarohelisega ja grilli ubadele kõrvale ciabattat
Parimaks joogiks sobib kõrvale pakkuda külmast ja higisest pudelist Alexander Weizenit, mis on klassikaline pinnakääritusmeetodil valmistatud saksapärane nisuõlu, milles nisulinnaste sisaldus on vähemalt 50%. Õlle eripära on see, et selle valmistamisel kasutatakse erilist kräusening-meetodit, kus juba kääritatud õllele lisatakse osaliselt kääritamata õlut ning toimub topeltkääritus, mis annab õllele puuviljase järelmaitse ning rikkaliku vahu.
Alexander Weizen on mõeldud neile, kes ootavad õllelt pigem värskust kui humalamõrudust. Õlles on tunda puuviljast magushapukat maitset ning ohtralt tsitruste värskust. See on suurepärane janukustutaja, mida võib samuti erinevate roogade kõrvale sobitada.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib rikkuda teie tervist!