Kõige tulisemalt toetab eelpool esitatud väidet blogija Willy Lee Adams, kes väidab oma blogis, et tegu on Venemaa armastuskirjaga Krimmile. "Kuna midagi polnud vaadata, keskendusime laulusõnadele ja nägime asja nii, nagu see päriselt on!" kirjutab ta ning lahkab laulusõnad üksipulgi laiali.

"Vaatan taevasse, soovin näha tähte, ootan uut algust." 

"Mis on selle niinimetatud taeva all? Autonoomne Krimmi Vabariik, mis viidi 1954.aastal üle Nõukogude Ukraina koosseisu, et tähistada Ukraina 300. aastapäeva Vene impeeriumi koosseisus. Ilmselgelt tähendab viidatud "uus algus" Ukraina piirile lähemale nihkumist."

"Elan piiri peal, üha lähemal kuriteole, ületan piiri samm-sammu haaval."

"Nagu mõni Putini tankidest, viitavad õekesed soovile tuua Krimm Venemaa rüppe tagasi. "Kuritegu" võib viidata aga Krimmi kui Ukraina osa illegaalsele annekteerimisele."

"Midagi peab ohverdama, et tuleks helgem päev, see on kõik, mis meil öelda on."

"Nad pole läbirääkimistele avatud ja põrutavad otse laulu refrääni suunas. Samamoodi nagu Putin polnud valmis mingiks diplomaatiaks, vaid lavastas referendumi ja lihtsalt tungis sisse."

"Saadame sõnumi taevalaotusse, paludes maailmal näidata armastust. Keegi ei suuda mind mu kõrgustest alla tuua, alla tuua. Sa oled mu tõusev päike."

"Miski ei suuda takistada Emakest Venemaad võtmast tagasi seda, mida ta enda omaks peab."

"Mu elu ripub juuksekarva otsas, kui näen sind naeratamas, meie armastus ei peata isegi tuhat miili."

"Vahemaa Moskva ja Simferoopoli vahel on veidi alla 1000 miili."

"Ehk kusagil on koht, ehk tuleb aeg, ehk tuleb päev, mil oled minu." 

"Mis te arvate? Kas Venemaad esindavad kaksikõed püüavad edastada Putini sõnumit?"