Hollywood kompab homme õhtul underground piire ning peo korraldaja on nende kohta kirjutanud, et "muusikaliselt ja olemuselt on tegemist justkui küsimärkidega kastiga, mis peidab endas vedruga klouni või jumal teab mida" ning lisab juurde, et "kuigi nende muusika lahtimõtestamine on keeruline, on nende filosoofilised mõttevalangud soojad ja siirad ning rütmid mõnusalt lonkavad."

Dragan Volta sai nime, kui kasvas välja oma eelmisest aliasest ning teemad ja olustikud muutusid, looming liikus kaasa. "Volta on sümpatiseerinud nimena juba lapsest saati, nii et kui kolisin Volta tehase piirkonda, siis tundus loogiline seda kasutada, Dragan tuli, kui Voltale biite lasin," kirjeldab ta ise.

Enne kui Põhjamaade Hirm enda sõnul oma suurejoonelist räpikarjääri alustas, katsetas ja proovis ta erinevaid alter egosid. "Ultra-Funkula, Le´Funk, Partisanisõda. Jäin PH juurde tõenäoliselt seetõttu, et see oli viimane valik vahetult enne 2003. aasta MC Battle´il osalemist. Antud konteksti sobis see väga hästi ja see on tõenäoliselt üks põhjustest, miks see nimi mind tänini saadab," põhjendab ta oma karmi nime.

DVPH ei ole püsiv kooslus, vaid pigem tuleviku poole liikuv projekt, mis ühendab kahte väga head sõpra. "Me hingame teatud määral samas rütmis ja mõtleme teatud piirini samamoodi. Kuigi me otsustusprotsessides ja käitumismustrites on palju vastanduvat, on meil samad ideaalid ja see ongi DVPH," iseloomustab PH nende duo alustalasid. "See on kahe kunstniku koostöö. Sellest projektist tulenevaid mõtteid kasutame edaspidi oma elus ja loomingus," lubab DV.

Edasised plaanid on duol enda jaoks valmis mõeldud. "Tahaks hakata live'i visuaalse külje peale mõtlema, ehk oleks see mõni videokunstnik. Kellelegi käsi ette ei pane otseselt, tahaks et asjal oleks siht ja mõte taga," plaanib DV. "Mind huvitaks koostöö kindlasti erinevate räpparite ja muusikute: GORÕ LANA, Tarbijakaitse, 5LOOPS, Reket, Genka, JOC," loetleb PH. "Samuti sõbrad biidimehed, kellega on aastatega samas voolus liigutud ja kellega ühine keel ja meel ammu saavutatud. Ja ka päris bändidega koos küpsetamine mõlgub mõtteis: ala nagu Ans Kaja või midagi sellist. Sealhulgas ka videokunstnik Reimo Õunaga," lisab ta juurde.

Tudengi Bash on juba homme! Tšekka Facebooki üritust!