Ilmataat, räägi palun ausalt ära, mis toimub? Miks Sa oled eestlaste peale nõnda kuri?

Minu armsamal, kõrvetaval Päikesel, on praegu plahvatuslikud ajad ja ta käitub nii imelikult, et vahel ma hakkan tahtmatult ise ka selle peale nutma, sest ei oska muud peale hakata. Paras eit on ta ikka. Teie näetegi mu pisaraid vihmana, kui ta eriti kalk bitch on, siis lausa rahena.

Aga kus on suvi? Ja millega meie just sellise narrimise oleme ära teeninud?

(Vihastab) Minu meelest see teie 12-kuuline paber ütleb, et suvi algab alles 21. juunil kell 13.51! Nii et seni saategi kevadet. Milles probleem, ma ei saa aru. Virisete nii palju, et polegi paremat väärt. Oma kontserdi- ja festivalipiletitega võite p****t pühkida! Te seal Eestis olete sellised... kuidas ma ütlen, kurjad ja kurvad ning ennekõike vastikud. Heade inimeste tuju Hispaanias on näiteks väga raske rikkuda, aga teie... Ise olete siuksed nõmedad! Hakake naeratama ja positiivsemalt mõtlema ja küll ma ka vastavalt käitun siis.

Mida see suvi meile ilma mõttes üldse toob ka?

Palju üllatusi luban - olen nagu üllatusmuna lausa! Saate nii põuda kui õudu. Üldiselt annan soovituse, et ärge talvemantleid ära pange, aga bikiinid võite pesu asemel igaks juhuks hommikul selga küll tõmmata.

Aita tööinimest vähemalt nüüd nii palju siis, et ütled, millal on ideaalne aeg puhkus võtta?

Eestlane ei pidavat ju puhkama, rabab ainult tööd teha. Ehk saate paar korda kuiva varbaga turul ka käidud lõunapausil ikka, aga tegelikult arvan, et puhkama peaks igaüks siis, kui väsinud on. Ega mina ju ka ei tea, mis tujus Päike ja sellest tingituna ka mina oleme. 

Aga see lumi Jõgeval. Mismõttes nagu juunikuus?

Ma talvel ei viitsinud teile sel korral midagi liiga raju korraldada ja hoidsin veidi sukasääres varuks. Pealegi, vaadake, Terminaator annab peagi uue plaadi välja ja mulle meeldiks väga inspireerida neid tegema uut versiooni loost "Juulikuu lumi", et olgu siis "Juunikuu lumi" juba ka. Laulurahvas nagu te olete - inspireerin vaid. "Äike, päike," meeldib mulle ikka Niki menuhiti taktis endale muide õlle kõrvale väga laulda ja vastavalt kõike ka pilduda.

Aga kõik need tädid ja ja onud seal telekas, kes end sünoptikuteks nimetavad? Mida nemad siis ajavad?

Vaadake, Jõuluvanal on päkapikud ja minul on ka oma abilised. Aga minu omad on paharetid ja kiusupunnid, kes ei viitsi vabsee minuga konsulteerida, enne ilmajaamale info andmist. Siit tulebki jutt, et ilus on ilm ja aknast vaatad välja, pole teps mitte. Lohutage end sellega, et ühel korral sajast läheb ka täppi.

Ja kui te nüüd mõtlete küsida, kas jaanipäeval sajab, siis olgu öeldud "jah"! Kui te just ei satu ühte neist vähestest kohtadest, kus ei saja. See on siuke tore Bingo-loto, mida mulle lihtsalt väga meeldib teiega mängida, kallid inimesed! Muhaahhaa! (Naerab õelalt vestluse lõpetuseks.)