Esimese ülesande lahendamiseks läksid selgeltnägijad Eestimaa kaugesse nurka, Venemaa piiri äärde mahajäetud majja, mis peitis endas õõvastavaid saladusi. Tairi noor vend suri ootamatult ning selgeltnägijad uurisid, mis juhtus viimastel päevadel, tundidel ja minutitel selles majas tema vennaga. Oli see mõrv, enesetapp või hoopis õnnetus?

Teiseks ülesandeks oli uurida ühe maani mahapõlenud hoone lugu, kus omanik Kaija kardab, et lugu võib korduda. Teiste hulgast paistsid silma Terje, Evald ja Fekeli. Parimaks tunnustati šamaan Evald, kes tõi välja oma nägemuses nähtud asju selliseid nüansse, mida pereliikmed polnud omavahel isegi arutanud või selgeks rääkinud.

Terje abiga saadeti ära Tairi venna hing. Fekeli aitas tänastel abiotsijatel leida hingerahu. Katsetel ebaõnnestus noor guru Sixten, kes pidi kahjuks saatest lahkuma.

„See saade on toonud esile väga palju asju minus endas, mida ma ei teadnud. Ma olen väga tänulik kõigile, kes siin saates on,“ kommenteeris guru Sixten.

Guru Sixten on salapärane ja kummaline noor teejuht, kes rändab sisemaailmas ja uurib imelise universumi lõputuid võimalusi ka väljaspool. Tema maailmavaateks on lihtsalt olla Mina ise ja vaadata, imestada, imetleda.

Ta teab, et me teame. Sixten teab, et kõik vastused on meie sees juba olemas, tuleb olla kohal ja see info kinni püüda. Info kättesaamist aga takistavad tihti inimese mõtted ja emotsioonid.

Sixten õpetabki tehnikat, millega neist vabaneda - Access Bars - tähendab 32 punkti meie pea peal, mida õrnalt puudutades vabanevad meie kehast kõik mõtted, tunded ja emotsioonid, mida oleme oma kehasse läbi eluaegade talletanud. See on justkui “delete” nupp arvutis.

Sel hooajal juhib tuleproovisaadet Eve Kallaste, katsete läbiviijateks on Kethi Uibomägi, Riho Kütsar ja Jürgen Veber. Eriliste võimetega selgeltnägijaid on alles jäänud vaid kaksteist.

Nende seas Ukraina selgeltnägija Žanna, ingliterapeut Terje, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, Wicca nõid Renata, reikimeister Toomas, kristallispets Taavi, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatsla vanapagan Heino Mart ja tajuja Reili.