Ivo Linna oli äärmiselt üllatunud, et näosaates parodeeriti just teda: “Ma ei ole ju selline artist olnud, kes mingisuguse tohutu lavalise liikumisega oleks hiilanud või mingeid erilisi vigureid teinud. Mul on sellest ajast fotosid, kui ma olin 27- või 28-aastane ja mul jäi ausalt öeldes suu ammuli, kui Kalle Sepp ekraanile tuli. Kui mul oleksid udusemad silmad, siis oleks ta nii hääle kui ka välimusega mind absoluutselt ära petnud — see hääl oli ju väga-väga sarnane!” sõnas muusik Publikule.

“Ma ei ole Kalle Seppa vähemalt teadlikult elusast peast näinud rohkem kui teleekraanilt ja ma arvan, et ta on pikem kui mina…Aga kogu see soeng ja riietus — see oli haruldaselt hästi tabatud — au grimmimeistritele ja stilistidele! Kui see oleks tulnud loona näiteks kõrvalt toast, poleks ma hetkegi kahelnud, et see on see meie vana Apelsini variant. See oli tõeliselt võimas ja vähemalt minu kümme punkti saab ta endale! Ma olen suures vaimustuses, ” kiitis Ivo Linna Kallet ääretult tõetruu etteaste eest.

Samas tõdes Linna, et küllap oli ülesanne Kalle jaoks ka veidi raske: “Ma olen ju selline suhteliselt staatiline kuju ja ega mul omal ajal sealt näost mingisuguseid tohutuid emotsioone välja ei paistnud. Ta tegi seda aga väga hästi — ta silm säras nii nagu ühel noorel mehel, ka minul omal ajal säras ja see oli vaoshoitud kuidagi. Ütlen veel kord, et väga täpne number.”

Vaata ja meenuta loo originaali!