Legendaarne ansambel, mis pole koos mänginud enam kui 30 aastat, lubas Karmel Killandi veel enne kontserti oma proovi. "Loomingulised kired Rein Rannapi ja Jaanus Nõgisto vahel pole vaibunud, seda võin kinnitada," räägib Karmel proovist sündinud teleloost, kus astuvad legendide kõrval üles veel Priit Võigemast, Kadri Voorand ja teised noorema põlve muusikud. Eetrisse jõuab lugu Rujast presidendi vastuvõtu ülekande sees. Roosiaias toimuval vastuvõtul esitab Ruja aga kolm lugu veel enne samal õhtul Lauluväljakul toimuvat suurkontserti. Ainult nii jõuab nende erakordne taasühinemine teleri vahendusel ka nende inimesteni, kes õhtusele kontserdile minna ei saa.

Uhke pidu Kadrioru roosiaias pakub aga rohkesti elamusi ja põnevaid külalisi. "Suvisele vastuvõtule omaselt on kutsutute hulgas rohkesti armastatud spordi- ja kultuuriinimesi, kelle tegemised meile möödunud aastal vägevaid elamusi pakkunud. Uurime, mis neile Eesti elus oluline on ja mis kõige rohkem rõõmu valmistab," ütleb saatejuht Anu Välba.

Üllatajaid, olgu aianurgas sumisevaid mesilinde või diskot tegevaid lavastajaid, on vastuvõtul aga muidugi veel. Ülekanne algab ETVs homme kell 18.40.