Bravuuritari kümne aasta tagune vallatu kleiditrikk just Õllesummeri tordi kaunistamise aegu kütab Eestimaa kodudes ja kontorites meeli siiamaani. Arvestades tuult ja ilma sel nädalal, on oht, et ajalugu kordub, kui bravuuritar sel korral just targu pükse selga ei vali ja igaks juhuks ka hästihoidva topi selga paneb!

VAATA MEENUTUSEKS SIIT:

Pagaripoiste kondiitrite sõnul kulub neil juubelitordi küpsetamiseks terve päev, kuid firma on kindel, et kolmapäeva õhtul kell 19:30 on 25-meetrine tort ootamas kõiki Õllesummeri külastajaid Laululava taga paikneva terrassi ees. Samal ajal tehakse algust ka festivali avapäeva muusikaprogrammiga, milles löövad lisaks Patusele Poolele ja Eesti Otsib Superstaari tänavusele võitjale Uudo Sepale kaasa Karl-Erik Taukar, Reket, Ines, Orelipoiss, La La Ladies, Sibyl Vane, Regatt jt.

Avapäeva peaesineja on Suubritannia indie-rocki legend Franz Ferdinand. Festivali väravad avatakse kell 17:00, pileteid müüvad Piletilevi ja kohapeal Lauluväljaku kassad. Festivali kogu kava on leitav www.ollesummer.ee