“Sel aastal kuulub Moekino programmi lausa 9 filmi, mis on senini PÖFFi suurim moefilmide valik,” kinnitab Moekino eestvedaja Helen Saluveer. “Olen linastuvate filmidega väga rahul ning loodan, et sama tunnevad ka moehuvilistest kinokülastajad. Usun, et moefilmid toovad kinosaali publikut täis.”

Moefilmide esimesi seansse juhatavad sisse tuntud moega seotud isikud nagu Britt Samoson, Piret Ilves, Anu Samarüütel, Ester Kannelmäe, Anu Lensment, Toomas Volkmann ja mitmed teised. Koostöös Moekino partneri Rahva Raamatuga on Viru Keskuses asuvas raamatukaupluses 17.-30.11. moeprogrammi filmidega haakuvate moeraamatute eriväljapanek.

Seekordse Moekino programmi kuuluvad filmid “Stiiliküpsus” (“Advanced Style”), “Iris“ (“Iris”), “Vivian Maieri avastamine” (“Finding Vivian Maier”), “Vogue’i eri: toimetaja silm” (“In Vogue: the Editor’s Eye”), “Balmaini stiil” (“The Balmain Style”), “Saint Laurent. Stiil – see olen mina” (“Saint Laurent”), “Christian Dior: mees müüdi taga” (“Christian Dior: the Man Behind the Myth”), “Dior ja mina” (“Dior and I”) ja “Rätsepmeistrid” (“Men of the Cloth”).

Moekino esitlejaks on Viru Keskus, sponsoriks Pariisi Vesi ning partneriks Rahva Raamat.

PÖFFi põhiprogrammi piletite eelmüük algab 7. novembril 10.00, toetajapileteid saab osta alates 6. novembrist. Eelmüügi ajal saab pileteid osta PÖFFi info- ja piletikeskustes Tallinnas Solarise keskuses ja Coca-Cola Plazas, Tartu Kaubamajas ning kõikides Piletilevi müügikohtades üle Eesti ja internetis aadressil www.piletilevi.ee.


PÖFF Moekino