Kerli kaitseb ka Evelin Ilvest: "On piinlik lugeda, kuidas presidendiproua kulutab "hiigelsummasid" a la 1000 eurot kuus kostüümide peale. Võin kihla vedada et teist nii kokkuhoidlikku presidentiprouat maailmas olemas ei ole ja see summa on tegelikult ikka naeruväärselt väike. Tehke silmad lahti, vaadake ringi. See kitsarinnalisus teeb haiget, hoiab meid tagasi."

Kerli kirjutab, et sattus vaatama ajakirja Kroonika peo videot ja karp jäi lahti, kuidas inimesed omavahel suhtlesid. "Kuidas reporteritel pole piisavalt klassi, et punasel vaibal kõndivatele inimestele komplimente teha ja kuidas avaliku elu tegelased vastates sõnu ei vali. Nagu mingid matsid. Sorri aga tõesti jäi selline tunne."

Lauljatar nendib, et tahaks kordki näha, kuidas Eesti inimestel oleks võiduvaim sees. "See "Jess! Tuult tiibadesse mulle ja teistele" vaib. Tahaks näha rohkem hingesoojust, rohkem ilusaid sõnu, rohkem toetust - küll siis hakkab ka meie pisikesest riigist võrsuma kihvte projekte ja edulugusid. On väga raske lennata kui kodused kividega loobivad."

Siinkohal tahaksin soovida edu Birgitile ja kogu Eesti tublile tiimile Eurovisooni finaalis ja palju armastust k6igile kes sellesse usuvad.