Artise kahte kinosaali (181 ja 72 istekohta) jõuab vaatamist väärt valik maailma filmiloojate töödest: mängufilmidest kuni dokumentaal-, laste- ja animafilmideni. Väärtfilmikinos jätkuvad Sõpruses traditsiooniks saanud filmisarjad ja -nädalad: "Ainult friikidele", "Kirjandus kinos", "Mudilaste multilaegas" ja mitmed uued põnevad programmid.

Kino Artis avafilmidena esilinastuvad Lars von Trieri skandaalne fantaasiafilm "Antikristus" ja R.J. Cutleri põnev moedokumentaal "Septembrinumber".

Tänapäeva ühe tunnustatuma filmilavastaja Lars von Trieri lummav "Antikristus" on suurejooneliselt kaunis, müstiline, õudustäratav ja ülimalt kaasahaarav suurteos, mille peaosades on meisterlikud Charlotte Gainsbourg (Cannes´i festivali parim naisnäitleja auhind) ja Willem Dafoe.

Dokumentaalfilm "Septembrinumber" paljastab ajakirja Vogue aasta kõige mahukama numbri valmimise seninägematu protsessi, toimetuse värvikad karakterid ja intrigeerivad telgitagused.

Eesti Film 100 egiidi all jõuab novembris Artise ekraanile Grigori Kromanovi digitaalselt taastatud meistriteos ""Hukkunud Alpinisti" hotell".


Kino Artis avatakse 10. oktoobril kell 10:00. Laupäeva ennelõunal on võimalik valminud kino uudistada ning kell 17:15 näitame kõigile huvilistele tasuta Eesti filmiklassikasse kuuluvat linateost "Kevade".