Tänases episoodis lavastatakse lembestseeni. Eeskujuks on filmist “Pangarööv” võetud telgistseen, kus vamptüdruk võrgutab süütut poissi.

„Alguses ütlesid kõik tüdrukud ei – et ei tee seda stseeni,“ ütleb „Kinotehases“ osalev Mihkel Tamm. „Terve õhtu vesteldi ja arutati, mida teha.“

„Saime ülesande kätte kohe eelmine õhtu pärast Rauno ja Agne kojuminekut. Terve öö oli pea ärevaid mõtteid täis,“ meenutab samuti saates osalev Linda Koppel. “See on emotsionaalselt üliraske osa. Noorte jaoks on see tohutu eneseületus,” räägib “Kinotehase” produtsent Tuuli Roosma.

Õpetajateks ja külalisžüriiks on seekord näitlejatar Marilyn Jurman, kes mängis ise eeskujuks olevas lembestseenis ning kultuuripsühholoog Linnar Priimägi, kes on ka ise alasti poseerides katsunud kunsti ja labasuse piire.

“Kinotehase” noored tekitasid Jurmanile tunde, nagu oleksid nad tema enda enda lapsed. “Mul tekkis selline hoolitsusvajadus. Tekkis tunne, nagu oleksin neile ema või vanem õde ,” naerab näitlejanna. Jurman rõhutab, et “Kinotehases” on tegu pigem südamliku lembestseeniga. “Oleme võtnud eesmärgiks väljendada tundeid ja armastust, mitte välist kesta selle ümber. Väline oli iga noore enda tunnetuse ja tõlgenduse küsimus,” selgitab Jurman.

Mai lõpus selguvad noormees ja neiu, kes võidavad peaosad uues mängufilmis, mille võtted toimuvad juba sellel suvel. Filmiprojektist leiab lähemat infot http://filmitalgud.ee/.

Saate kohta loe lähemalt: www.kanal2.ee/kinotehas.