Saate alguses viidi tüdrukud ilusalongi, kuhu sisenedes nad juba aimasid, mis neid ees ootab – neile tehti kauaoodatud soengumuutus. Paraku polnud pääsu kibedatest ahastuspisaratest – kellel tuli loobuda oma pikkadest juustest, kellel muuta värvi. Nii mõnigi leidis, et temast on tehtud inetu "lammas": 27-aastane Kelly hakkas nutma ning Arni ei tahtnud, et tema juukseid värvitakse.

Saanud uued soengud, oli tüdrukute esimeseks ülesandeks Seppälä kaupluses endale stiilne riidekomplekt kokku panna. Siinkohal jagas näpunäiteid tänase saate žüriiliige, moeblogija ja disainer Roberta Einer. Vahevõistluse võitja, kelleks sai Monika, sai immuunsuse ja teda ei saanud saatest välja hääletada. See vahevõistlus päädis ka ootamatu reaktsiooniga, mis paiskas õhku kättemaksuhõngu aga ka lausa otseseid ähvardusi: "Ma uputan ta mullivanni ära. Ma veel plaksutan talle," kallas Grete Kairi tõrvaste sõnadega üle, kuna too oli plaksutanud, kui Gretet mitte võitjaks valiti ning lisas: "Ta võiks hambapasta näos üles ärgata." "Ma väga ei salli neid, aga ma ei vihka neid," ütles sellepeale Kairi.

Tänane fotovõistlus oli tüdrukutele igas mõttes eriline – neist tehti nende modellialbumi kõige tähtsam pilt (meigita foto) ja fotograafiks oli žüriiliige Toomas Volkmann isiklikult. Nii mõnelegi tüdrukule ajas uus imago, ilma meigita olek ja pildistav žüriiliige hirmu nahka. Teine osa fotosessioonist oli grupipilt G-Stari teksades, kus igal tüdrukul oli oma roll, mille ta peab välja mängima.

Modellimajas lõõmasid endiselt kired selle ümber, kes peab koristama ja, kes on laisk ja loll.

Saate žüriis olis sel korral lisaks Volkmannile, Väljaotsale ja Eesmaale ka Roberta Einer ning moekunstnik Arne Niit. Nii mõnelegi tüdrukule öeldi krõbedaid sõnu – kes peab kaalu kaotama, kes saab teada, et tal on kõik eeldused olemas, aga laiskus võib saada saatuslikuks.

Saatest langes välja imeilus tüdruk, kes oli žürii arvates iseloomutu, Kelly!

Vaata selles saates tehtud pilte: