1. Töötegemiseks

"Vanasti öeldi neid sõnu, kui tehti võid. Nendes sõnades on lihtsalt super energia, mis võtta ükskõik millise töötegemise juurde kaasa ja töö läheb poole lihtsamalt!"

2. Pulmade planeerimiseks

"Jaan’kene on originaalis lastelaul pulmadest. Meie oleme sinna pannud oma maailma juurde ning see on hea energiaga lugu, mis on ideaalne lugu pulma planeerimiseks. Seal on kõik faasid sees - eufooriline entusiasmi faas, ideede idanemis faas ja lõpuks elu sündmuse toimumise faas."

3. Endasse vaatamiseks

"Vanasti pöörduti selle looga kuu poole, kui sooviti kehale jõudu ja jaksu ja anda ära raskusi ja haigusi. Kuu on alati olnud väga tugev sümbol looduses ja ka eestlaste jaoks.

Seda lugu võib kuulata siis, kui tahad vaadata enda sisse, põgeneda sellest kiirest ja infoküllasest maailmast ning saada selgust iseendas."

4. Valu leevendamiseks

"Vanasti usuti sõna jõusse. Selle laulu sõnadega raviti lapse haiget jalga.

Seda lugu tuleb kuulata siis, kui on füüsiline või vaimne valu. Lasta lugu endast läbi voolata ja kogu valu sellega kaasa."

5. Jõu ammutamiseks

"Vanasti räägiti kõigest läbi sümbolite. Reite lugu räägib ära kasutatud tüdrukutest, keda jahtisid karud ja hundid. Meie oleme loonud sinna reiviliku tugeva maailma ümber, mis neid tüdrukuid kaitseb.

Reite lugu peaks kuulama siis, kui tunned et oled nurka surutud ja sul on vaja jõudu, et vastu seista ja ennast maksma panna."

Pole ühtegi arvestavat põhjust, miks Trad.Attack! peaks Tallinn Music Weekil jääma nägemata, sest bänd astub üles suisa neljal korral! Festivali linnalavade programmi raames saab neid näha neljapäeval, 31. märtsil Viru Keskuses kell 18.15 ja laupäeval, 2. aprillil Telliskivi Loomelinnakus asuvas rattastuudios Jooks kell 16.30. TMW põhiprogrammis näeb neid reedel, 1. aprillil kell 23:20 Von Krahlis toimuval Raadio 2 showcase'il ja laupäeval, 2. aprillil kell 00:00 Vabal Laval toimuval Viljandi Folgi showcase'il.

Tallinn Music Week toimub sel aastal 28. märtsist kuni 3. aprillini. Jälgi igapäevaselt Publikut, et kursis olla kõige värskemate festivali puudutavate uudistega!