1. "Backwards"

"See pala on sulle seltsiks, kui sa kahtled endas ja pole kindel, mis elul sulle varuks on. Kui sa lihtsalt lepid saabuvaga ja painutad põlved tagurpidi kõveraks.

2. "Everyday"

"Seda lugu peaks kuulama novembris või jaanuaris, kui sa bussiga töölt koju sõidad. Võib-olla mitte lumisel ajal, aga siis, kui väga külma vihma sajab. Kui järgnevad kuud on pimedad ja tuju on tavapäraselt nukker."

3. "George As A Boy"

"Selliseks kurvaks tujuks, kus on vaja natukene lootust ja vikerkaart. Tead ju küll? "See läheb paremaks" jne. Sinust saab asja, lihtsalt pea vastu."

4. "Swallow"

"Selles laulus on päevavalgust ja südamevalu. Helirida nendeks kordadeks, kui sa üritad endale seletada ja õigustada oma valikuid elus."

5. "Metro"

"See laul tundub väga spetsiifiline ja sõnasõnaline. Mees astub sinuga sama rongi peale ja sa arvad, et tema kotis võib olla pomm. Mõned minutid hiljem sa lepid oma surmaga ja ka enda loo lõpuga."

The Hearing astub üles nii TMW linnalaval kui ka põhiprogrammis reedel, 1.aprillil. Esmalt näeb teda Nordic Hotell Forumis kell 15.30 ja kell 00.30 esineb ta Sinilinnus toimuval Rada7.ee showcase'il.

Tallinn Music Week toimub tänavu 28. märtsist kuni 3. aprillini. Jälgi igapäevaselt Publikut, et kursis olla kõige värskemate festivali puudutavate uudistega!