Club Privé, mis on DJMag’i maailma klubide edetabelis jõudnud 23. kohale ning pälvinud mitmeid disainiauhindu, peab maha juubilarile väärilise kahepäevase peo, kus astuvad üles mitmed tuntud DJd, lauljad, live muusikud, tantsijad, keha maalingutes naised, cocktail politsei, lisaks lõputult üllatusi ning seda kõike kroonib meeletu litrisadu. Liigset kuumust aitab taltsutada CO2 kahur.

Täna

Reedel, 18. jaanuaril astub DJ pulti diskojumal Joey Negro. Mees, kes muutis 20 aastat tagasi disko uuesti popiks ja on jätkuvalt tantsumuusika üks kõvemaid tegijaid, olles iga aasta ülemaailmses DJ-Mag’i Top 100-s. Tema eklektilised ja kaasahaaravad DJ-setid on hullutanud tantsupõrandaid kõikjal maailmas. “Ma olen pidevalt stuudios, tehes vanast kraamist uut ja huvitavat - kõik selle heaks, et inimestel klubides oleks põnevam,” on Joey ise enda muusika kohta öelnud.

Lisaks astub üles Ühendkuningriigi üks edukamaid lauljaid Bizzi, kel töötades Parlaphone’i all avanes võimalus esineda ja teha koostööd maailma parimate artistidega. Parlaphone’i andis välja ka “Bizzi’s Party”, mis jõudis edetabelite tippudesse. Praegu töötab Bizzi enda kaua oodatud albumi kallal, mis peaks peagi asuma edetabeleid ja kuulajate südameid vallutama. Bizzi vokaalsetele võimetele sekundeerib Briti päritolu saksofonist Tony Looby, kelle silmapaistvalt edukas karjäär sisaldab nii tuuritamist mööda Euroopat koos bandiga The Beautiful South kui ka regulaarseid esinemisi Hed Kandi pidudel.

Hetkel kogub ta kuulsust enda skabändiga The Pressure Tenants. Silmailu pakub intrigeeriv Cocktail Police, nurjatud jänesed võrdlevad, kelle porgad on suurem ja kuldne naine ei taha muud, kui apelsine koorida. See on Reede Privés!

Homme

Laupäeval, 19 jaanuaril toimub legendaarne Kriim, kus üheks peaesinejaks on skandaalne DJ, produtsent, näitleja ja saatejuht Charlotte Devaney. Mitmekülgne artist on astunud üles Fashion TV, Carlsburg, GQ Magazine üritustel ning teinud koostööd nii Akon’i kui ka Nicole Scherzinger’ga. Charlotte teab, et tõelise artist peab pakkuma meelelahutust ja midagi ei tohi võtta liiga tõiseslt, sellest innustatuna on valminud ka lugu Nice.

Teiseks õhtu staariks on DJ Kid J, kes on Gatecrasher’i kuumima r’n’b peo Milkshake resident, raadiojaama Diamond 102.5 fm juht, kontserdikorraldaja ja õpetaja sadadele noortele. DJ KID J on korraldanud maailma parimate artistide showsid ja puutunud kokku selliste säravate staaridega nagu näiteks Beyonce, Missy Elliot, Pharrell Williams, Sean Paul ja Justin Timberlake. Sel korral jagab ta UK kuumimaid r’n’b palasid Privé pidutsejatega.

Õhtu alguses valib muusikat Kriimi tõeline raudvara ning Privé üks esimesi residente Quest koos MVPga.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 14€, flyeriga 10€, family-listiga 7€.