Sander jäi saatejuhiks, Avandi aga eriti alguses pööras oma isikule liiga palju tähelepanu. Ka osalejatega vestluses pole niipalju vaja ennast asjasse segada, kelle hea sõber on ja oma arvamust avaldada. Sander on ikka klass omaette ja ei puutu küll praegusesse saatesse, aga superstaari saates Taukar üllatas saatejuhina positiivselt.

*

Avandi on super saatejuht, hea huumoriga. Saara Kadaki Kate Bush oli vapustavalt hea. Seemani Kalmer ajal ei suutnudki naermist lõpetada, nii hea parodeerimine. Kui uus hooaeg algab, mõtlen ikka, et uued osalejad ei saa enam nii head olla ja et kõik head on juba saates käinud. Aga iga kord on jälle uued üliandekad osalejad, keda enne ei teadnudki või ei teadnud, et nad ka nii andekad lauljad on!

*

Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid eelistusi. Kellele ei meeldinud Mart Sander, sellele meeldib Märt Avandi. Ja vastupidi - kellele Sander meeldis, selle jaoks on Avandi liiga erinev.

*

Sander oli kindlasti parem saatejuht. Avandi on igav. Jääb silmnähtavalt oma esinemisega saates osalejatele alla. Paar korda nagu üritas midagi, aga vajus ära. Avandile on vaja loo tekst ja kava ette anda nagu teatriroll, siis temast on asja.

*

Sander on egomaniakk, aga seejuures erudeeritud egomaniakk. Ta tabab enamvähem 8 kümnest. Kuigi ta ei meeldi mulle inimesena, siis see saade oli just tema jaoks.

*

Avandi meeldib rohkem kui Sander. Mõnusalt tasakaalustab seda tsirkust. :-)