Konkursi eesmärgid

Konkursi korraldajad soovivad juhtida laiema avalikkuse tähelepanu koolikeskkonna probleemidele. Nad kutsuvad üles noori video vahendusel ise pakkuma ideid, mis aitaks olukorda lahendada ning seega vähendaks koolis aset leidvate vägivallajuhtumite hulka. Nii saaks kool muutuda sõbralikumaks keskkonnaks.

Konkursi tingimused
1. Konkurss kestab 23. veebruar - 15. mai 2009.
2. Konkurssi viib läbi VELO (Vägivald Ei Lahenda Olukorda) projekt, mis kuulub Heateo SA noorteprojekti SINA alla.
3. Konkursi läbiviimise kord on kehtestatud korraldaja poolt käesolevates tingimustes. Kõik korraldaja otsused konkursi läbiviimisel on lõplikud ning kõigile konkursil osalejatele kohustuslikud/siduvad.
4. Konkursil võivad osaleda kõik koolinoored vanuses 15-19. Osa võib võtta nii individuaalselt kui ka grupiga. Grupil või osalejal võib olla juhendaja.
5. Konkursil osalemiseks peavad osalejad valmistama videoklipi, mis tuleb üles laadida Delfi Video keskkonda, lisades märksõnaks “koolivägivald”. Oma kontaktandmed: nimi, kool, klass ja juhendaja nimi, telefoni number tuleb saata meilile noorvelo@gmail.com.
6. Võistlusvideod tuleb laadida üles konkursi keskkonda aadressil video.delfi.ee hiljemalt 15.05.2009.
7. Kasutajaks registreerudes tuleb esitada korrektne e-posti aadress, vastasel juhul ei ole korraldajal võimalik video autoriga ühendust võtta. Kasutajanimi võib olla pseudonüüm. E-posti aadressi Delfi Video keskkonnas ei kuvata.
8. Videoklipi eesmärgid:
8.1 Videos kajastuv peab olema lavastatud.
8.2 Video peab sisaldama oma nägemust kooli keskkonna parandamisest.
9. Nõuded videoklipile:
9.1 Video maksimaalne pikkus on 5 minutit ja minimaalne pikkus 1 minut.
9.2 Videos ei tohi esineda kaklusi ega füüsilist vägivalda.
9.3 Video ei tohi sisaldada autorikaitse all olevat visuaalset või helimaterjali.
10. Konkursile töid esitades kinnitab osaleja, et omab vastavate videote õigusi. Konkursil osaleja vastutab kolmandate osapoolte võimalike pretensioonide eest enda poolt.
11. Korraldajal on õigus video.delfi.ee keskkonnast kõrvaldada videoid, mis ei täida antud konkursi võistlustingimusi.
Hindamine ja auhinnad
12. Konkursi võitjad avalikustatakse 25. mail 2009 Delfi keskkonnas.
13. Konkursi töid hindab žürii, kuhu kuuluvad filmi ja koolivägivalla valdkonna eksperdid.
14. Auhinnad konkursile paneb välja Forumcinemas ja Kuulsaal. Konkursi auhindadeks on filmidega seotud T-särgid, nokamütsid, soundtrackid ning 10 korda 1 tund bowlingut.
15. Konkursil osaleja poolt konkursi tingimuste eiramise või korraldajale enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude korraldajast mittesõltuvate asjaolude korral (korraldajal ei õnnestu auhinna võitjaga kontakti saada), mis ei ole tingitud korraldaja süüst, ei vastuta korraldaja konkursil osaleja auhindade loosimisest või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.