Blogija Kristina Pärtelpoeg otsustas üllatada täiesti võõraid inimesi ja pani raamatukogu raamatute vahele inspireerivaid ja armsaid kirjakesi.

„Kuna ma armastan raamatuid lugeda ja ma väiksena olin peale kooli koguaeg raamatukogus, siis ma mõtlesin, kui tore üllatus see raamatu laenutajale võiks olla. Mul endal oleks sellise kirja üle väga hea meel ja kindlasti teeks see päeva rõõmsamaks,“ räägib Kristina oma üllatusest.

Kristina ise on raamatukogude tihe külastaja ja ka suur lugeja. „Kooliajal olin ma väga suur lugeja ja raamatud laenutasin alati raamatukogust. Vahest tegingi nii, et läksin peale kooli raamatukokku ja veetsin mitu tundi seal lugedes. Mulle meeldis sealne vaikne ja rahulik õhkkond. Praegu paraku nii palju aega ei ole, aga plaanin uuel aastal kindlasti rohkem aega lugemisele pühendada,“ lisab blogija.

Üllatusi meeldib talle teha (aga ka saada) ka muul ajal, kui jõulude ajal. Kristina sõnul on tal sõpradega väga vedanud ja toredaid üllatusi tehakse üksteisele tihti. Mida originaalsem mõte, seda parem.

Jõulud veedab Kristina oma kõige kallimaga ning loodab, et saab aja maha võtta ning lihtsalt olla.

„Jõulude eelne aeg on alati väga teguderohke ja kiire ning aja mahavõtmine ja lähedastega koosolemine on lausa hädavajalik, et taastuda ja uuele aastale sirge seljaga vastu minna,“ on Kristina kindel.

Kuna sina viimati kedagi üllatasid? Maailm vajab rohkem jõuluvanasid, tee ka sina midagi head ja tee sellest pilt. Kasuta #Besanta hashtagi ja tagi ära @cocacola_ee.

Jaga
Kommentaarid